Cine sunt finaliștii Asia Express

Cine sunt finaliștii Asia Express
Marți seară, pe Antena 1, Emi și Cuza au câștigat ultimul joc de amuletă din competiția sezonului 4 Asia Express. Au fost cei mai fericiți pentru că, în sfârșit aveau și ei două amulete.

Dacă în ediția de marți seară, semifinaliștii rămași în cursa de pe Drumul Împăraților au avut parte și de o mare surpriză, diseară află cine sunt finaliștii Asia Express.

Aflați la mii de kilometri de casă, concurenții au primit o serie de scrisori emoționante din partea celor dragi. Surpriza care a apărut le-a umplut ochii de lacrimi. După zece etape în care au stat departe de casă, încercând să supraviețuiască fără cazare, mâncare, cu doar un Euro pe zi, vedetele din Asia Express au avut parte de un moment de respiro în cursa plină de adrenalină a celui mai dur reality-show. Surprizele nu s-au încheiat aici, căci Emi a decis ca la finalul ediției să facă un pas memorabil.

Cerere în căsătorie în fața camerelor

Concurentul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în fața camerelor de filmat: „Într-o perioadă când totul se ducea în jos, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. A fost lângă mine în niște perioade grele și o iubesc. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut-o niciodată și nu vreau să o mai fac. Iuțu, vrei să te măriți cu mine? Acum eu sper că o să accepte când va vedea”. „Zi da!”, a aăudat Cuza cu ochii în lacrimi.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, reality show-ul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, atât pe publicul commercial, cât şi la nivel urban.

Numele finaliștilor Asia Express se află azi

Diseară, de la 20:30, numele finaliștilor sezonului 4 Asia Express va fi dezvăluit la finalul unei curse plină de adrenalină. Ultima zi de dinaintea finalei vine cu multe emoții pentru cele trei echipe rămase în competiție, iar presiunea va atinge cote maxime. Cuferele cu nestemate continuă să fie vitale în acest moment al concursului, însă deocamdată doar Lidia și Estera Buble dețin o astfel de cutie ce ar putea să le influențeze parcursul în competiție: „Dacă mai luăm una ne cresc foarte tare șansele să ieșim din competiție”.

Seara va începe cu o probă culinară între semifinaliști, care vor fi nevoiți să mănânce o delicatesă locală evreiască și să îi ghicească ingredientele pentru a putea pleca în cursă: „Mă pregăteam psihic pentru acest moment. Mi-am golit toată mintea și m-am concentrat pe farfurie. Dar era iute, îți ardea gura, nu puteai mânca. Aveai impresia că mesteci un melc”.

Emoțiile vor fi la cote maxime în această seară, iar vedetele semifinaliste vor trece de la agonie la extaz pe parcursul unei zile grele, cu multe misiuni ce îi vor provoca din toate punctele de vedere: „Suntem așa aproape de finală și să ajungi în situația în care alegi cutia nepotrivită este pur și simplu groaznic. Nu vreau să mă gândesc la asta. Eu chiar îmi doresc să câștig acest concurs, pentru că mi-am găsit o motivație în copiii mei”, mărturisește Mihai Petre.

Parteneri