Cum au ajuns să plece acasă din Asia Express Cosmin și Eliza Natanticu. Nu s-au așteptat la așa ceva

Cum au ajuns să plece acasă din Asia Express Cosmin și Eliza Natanticu. Nu s-au așteptat la așa ceva
Au rezistat eroic zeci de runde, dar norocul i-a părăsit aseară pe Cosmin și Eliza Natanticu. Totul li s-a tras de la o nestemată.

Au fost multe momente emoționante pentru Cosmin și Eliza „Lizzie” Natanticu care, în final, au ajuns să fie trimiși acasă. Cei doi au părăsit show-ul cu lacrimi în ochi. Cursa de pe Drumul Împăraților se apropie cu pași mari de final, iar echipele rămase în competiție luptă pentru cel mai râvnit premiu al reality show-ului. Acesta constă în suma de  30.000 de euro. În ediția 38 a sezonului 4 din Asia Express, concurenții au avut parte de o nouă eliminare surpriză.

Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Asia Express

Cei doi au reușit să ajungă până în Israel. Probele nu au devenit mai ușoare, ci mai grele.  Cu toate acestea, nu de la probe li s-a ras celor doi Natanticu. Prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, i-a anunțat pe participanți că probele sunt mult mai dificile și, de asemenea, că vor avea parte de un element-surpriză.

Cuplurile de vedete au aflat că urma să primească cutii cu nestemate. Ultimele echipe care ajung la ea după cursă vor alege un cufăr, care le va decide soarta din competiție, în funcție de culoarea nestematelor din interior.

Amintim că în ediția de duminică, 21 noiembrie 2021, Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori. Cea de-a doua echipă care a primit cufăr a fost formată din Lidia Buble și Estera.

Toate echipele au așteptat momentul în care vor deschide cutiile cu nestemate. După un traseu solicitant, a venit vestea: o echipă riscă eliminarea în funcție de culorile pietrelor din cufăr. Cosmin și Eliza Natanticu au avut două cufere. Primul deschis conținea o piatră verde, dar cel de-al doilea cufăr ascundea o piatră roșie. Echipa a părăsit  Asia Express în ediția 39 a reality show-ului.