Ce a mai îndurat Brigitte ca să-i fie pe plac lui Pastramă

Ce a mai îndurat Brigitte ca să-i fie pe plac lui Pastramă
Brigitte Pastramă nu poate sta deoparte de estetician. La sfaturile surorii sale, frumoasa Cristina, Brigitte a bifat cea de-a 20-a intervenție estetică.

Vedeta a mers la estetician, unde și-a modificat forma feței, mai exact și-a reconturat bărbia și și-a întărit liniile feței. Într-un cuvânt, s-a întinerit.

„Am urmat sfatul surorii mele, Cristina, lăsându-mă pe mâinile de aur ale doamnei doctor, care a ales o procedură simplă și de lungă durată pentru a-mi contura fața, ascuți bărbia și corecta denivelările pielii. Această procedură are ca și rezultat final obținut într-o săptămână, ascuțirea formei feței, dar și întinderea pielii, dând un aspect juvenil și de lifting facial”, a detaliat Brigitte Pastramă în ziua în care și-a făcut intervenția, pe Instagram.

 Inimioara lui Pastramă

Soțul ei s-a arătat încântat de modificările faciale prin care a trecut soția sa. El a reacționat cu o inimioară la fotografia postată de Brigitte după ce au apărut rezultatele intervenției. Acum, buzele Brigittei, pe care Pastramă le-a considerat în repetate rânduri prea mari, se încadrează perfect cu forma feței soției sale care are cu un an mai mult ca el.

Potrivit Viva.ro, vedeta are implant mamar, implant fesier, și-a făcut inclusiv rinoplastie și mai multe intervenții estetice non-invazive.

În iunie, diva  din Timișoara a apelat la un tratament cu un aparat modern de întinerire facială care rezolvă aceleași probleme ca și botoxul, însă fără  ca procedura să fie invazivă.

Fosta logodnică a lui Pastramă, abonată la estetician

Și fosta logodnică a lui Pastramă, Raluca Podea este o clientă fidelă a intervențiilor estetice. Ea s-a operat prima dată  după ce a fost desfigurată, în 2013, în urma unui accident de maşină. Apoi şi-a rezolvat micile imperfecţiuni. A investit în două operaţii de mărire şi de remodelare a bustului, și-a mărit buzele, a umblat și ea la volumetria feței, și-a remodelat nasul, fesele, și și-a făcut inclusiv liposucție  în zona taliei.

Sursa foto: Instagram

Dani Oțil, în megascandal cu fanii de la o poză cu Loredana Groza. S-au jignit și s-au amenințat