O poză alb-negru cu co-prezentatorul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” alături de Loredana Groza a stârnit un tsunami pe Facebook. Operațiile estetice ale Loredanei, în combinație cu ținutele ei excentrice au stârnit comentarii acide din partea fanilor lui Oțil, el fiind cel care a publicat fotografia.

„Eu nu am treaba cu operațiile ei, dar cum să spun eu nepoților mei că doamna aceea își arată sânii indecent de mult la niște ore nepotrivite? A venit într-o dimineață la Neața tot așa, băieții de acolo erau rușinați, o oră nepotrivită pentru asemenea toalete”, a scris o doamnă pe profilul lui Dani, la poza în care Lory apare îmbrăcată cu dres plasă, rochie scurtă până la fund și sandale cu platforme mari și transparente.

„Scuze, eu am crezut că ești la Muzeul Figurilor de Ceară”, a mai spus o tânără, făcând aluzie la multiplele intervenții estetice la care a apelat Diva.

Lucrurile au mers și mai departe, unii transmițându-i lui Oțil că nu se vor mai uita la emisiunea de la Antena 1: „Uite, așa ne pierzi pe noi, fanii tăi, ce suntem obligați sa înghițim emisiuni cu Loredana în sânii goi. Stă ca o nerușinată. Ia să vii de mâine în chiloți la emisiune, și tu și Răzvan!!!”.

Acestea au fost mesajele care i-au pus capac matinalului și, în consecință, și-a pus publicul agitat la punct: „Dați cu noroi, dragilor … De asta avem Facebook. Sunteți mulțumiți de cum stă pielea pe voi după niște jigniri? E mai întinsă? Să nu uitam că aici, pe pagina sunteți în casa mea. So… Vă rog să nu mai intrați cu noroi pe picioare, ca abia am curățat mocheta”

În sprijinul lui a venit și un alt nume celebru, Minodora, care i-a lăsat un comentariu de susținere.

„Bravooo!!! Preaaa obraznici!!! Pune-i la punct!!! În ,, casa“ ta nuuu permite!!!”, a scris celebra cântăreață a anilor 2000.

Dar unii fani au continuat cu aluziile și comentariile răutăcioase la adresa Loredanei, oferindu-i lui Oțil o porție din propriul medicament, cum s-ar spune. „Lasă, lasă că și tu faci mișto de toată lumea!”, i-a spus un admirator.

Foarte tare! What’s Up s-a împăcat cu vecinul, iar pe bătută o ia de nevastă. Ce a făcut cu polițistul mușcat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri