Iată ce făcea Loredana Groza acum 34 de ani! Azi e jurat la X Factor

Iată ce făcea Loredana Groza acum 34 de ani! Azi e jurat la X Factor
Loredana Groza a avut momente de melancolie: pe 31 august s-au împlinit 34 de ani de când a câștigat trofeul la Festivalul Mamaia. Avea 16 ani, arăta fabulos, iar cântecele de atunci au devenit imediat șlagăre. La deschiderea noului sezon de la X Factor, Lori a fost spectaculoasă.

A început un nou sezon al emisiunii X Factor, foarte îndrăgită de români. Au fost candidați care s-au remarcat, dar nu cum a făcut-o Loredana Groza acum 34 de ani, când la 16 ani câștiga trofeul la Festivalul Mamaia.

Loredana Groza acum 34 de ani și azi, jurat la X Factor

Emisiunea concurs X Factor a răscolit amintirile Loredanei Groza. Ea a publicat o fotografie de acum 34 de ani, pe când avea 16 ani, și a câștigat trofeul Festivalului de la Mamaia.

”Se fac 30 de ani de când am câștigat Trofeul Mamaia 1986 la interpretare! Mulțumesc fanilor mei care m-au însoțit în această călătorie miraculoasă, mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în copilul rebel din Onești!”, a scris Loredana.

Era prima ei participare, cu două cântece în primă audiție, și a ridicat sala în picioare. Cântecele de atunci, „Mă întreb ce să fac?” și ”Despre dragoste” au devenit imediat șlagăre.

Puțini știu că puștoaica din Onești a început să cânte de la 3 ani. Însă, Loredana era și olimpică pe țară la Română, scria poezii, a făcut balet și handbal. A intrat prima pe listă la admiterea la un liceu de Matematică.

A fost remarcată la nici 14 ani, la faza națională ”Cântarea României”, de la Focșani, de Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely, care au chemat-o la București ca să participle la alt concurs în vogă atunci, ”Steaua fără nume”. Lori a câștigat atunci toate probele .

De atunci, viața ei s-a schimbat, iar acum toți o consideră o mare vedetă, o ”Divă”.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp