Ce a mâncat Cătălin Botezatu la balul patronat de Prințul Albert de la Monaco. E o specie foarte rară

Ce a mâncat Cătălin Botezatu la balul patronat de Prințul Albert de la Monaco. E o specie foarte rară
Celebrul Bal al Prinților și Prințeselor de la Hotel Hermitage din Monaco, eveniment cu tradiție, i-a adus mare bucurie lui Cătălin Botezatu.

Atât Cătălin Botezatu, cât și designerul Mirela Novak au strălucit la Balul Prinților și Prințeselor dat la Monaco de Prințul Albert care a avut loc pe data de 25 iunie.

Ce a mâncat Cătălin Botezatu la balul patronat de Prințul Albert de la Monaco. E o specie foarte rară

Cătălin Botezatu și Mirela Novak s-au simțit extraordinar la Hotelul Hermitage din Monte-Carlo, alături de lumea bună. Cei doi au ținut cont de pretențiile Prințului Albert de Monaco și au purtat dress code-ul impus. Astfel că domnii au trebuit să aleagă între costum alb și uniformă militară de ceremonie, iar doamnele să aibă rochii de gală cu tiară.

Botezatu a optat pentru uniforma militară care i-a venit ca turnată, iar Mirela a îmbrăcat o rochie semnată chiar de ea, care a scos-o în evidență.

Preparate fine și scumpe

Mirela Novak a declarat pentru Fanatik și ce s-a mâncat la cel mai așteptat eveniment al anului. E vorba de preparate care de care mai sotisficate, printre care și homar albastru, toate bunătățile fiind realizate de celebrul bucătar Philippe Joannes. Cât privește homarul albastru, se cunoaște faptul că acesta se cumpără cu minim 500 de dolari bucata, iar la restaurant prețul lui depășește orice gândire.

Acesta a fost gătit de cheful bucătar în tarhon cu sos de lămâie și ierburi proaspete, dar invitații s-au delectat și cu file de vită cu umplutură de dovlecei și ciuperci. Dar cea mai căutată specialitate a fost mille feuille Prince Albert, cu frunze caramelizate și fructe roșii, o adevărată nebunie pentru papilele gustative.

„Atunci când sunt perfect aranjată, mă gândesc la copilărie, când mă îmbrăcam cu rochiile mele de sărbătoare”

”The Grand Ball of Princes and Princesses sub patronajul  Prințului Albert de Monaco este unul din cele mai așteptate evenimente ale anului! Anul acesta am avut privilegiul să particip și eu la acest eveniment fermecător. Este atât de excitant să te pregătești pentru un bal.

Atunci când sunt perfect aranjată, mă gândesc la copilărie, când mă îmbrăcam cu rochiile mele de sărbătoare. Doream să ies în evidență, accesorizandu-mă cu toate bijuteriile mamei. Eram foarte sclipitoare și doream să eman strălucire… am retrăit cu drag această emoție la acest bal”, a mai spus designerul Mirela Novak.

Sursă foto: instagram