Ce a pățit Paula Chirilă chiar în platoul de televiziune. Ce se întâmplă acum cu actrița

Ce a pățit Paula Chirilă chiar în platoul de televiziune. Ce se întâmplă acum cu actrița
Partenera lui Dan Capatos în emisiunea de la Antena Stars a lipsit din platou la ultima ediție. Este internată la Spitalul Militar.

Problemele de sănătate ale Paulei Chirilă sunt mari și serioase. Nu e pentru prima oară când ajunge pe mâinile medicilor. De data aceasta însă a fost nevoie ca ai ei colegi să cheme ambulanța.

„Paula a avut o criză renală infernală și a fost luată de  urgență cu ambulanța. E la spitalul Militar. A eliminat o piatră chiar la noi în redacție”,  a spus prezentatorul Dan Capatos.

La sfârșitul lunii ianuarie, Paula Chirilă s-a confruntat cu dureri abdominale severe și a crezut că e vorba de efecte ale herniei de care suferă. Acum, însă, starea ei a fost atât de gravă și durerile atroce, încât s-a apelat la ajutor medical de urgență.

În urmă cu aproape trei săptămâni, la prima criză, medicii au diagnosticat-o cu dispepsie ulceroasă. Se pare că Paula Chirilă a ajuns la această boală din cauza consumului excesiv de medicamente anti-inflamatorii pe care le lua pentru durerile cauzate de hernia de disc.

Paula Chirilă, probleme mari de sănătate

„Am stat până pe  la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus Paula Chirilă la vremea respctivă.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore. În aceeași poziție. Nu mă puteam mișca.

Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii.

A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”,   a mai declarat Paula Chirilă.

Acum, Capatos le-a dat o veste tristă fanilor. Mai exact, acesta a dezvăluit că artista a fost luată din nou cu ambulanța, din cauza că a suferit o criză renală infernală.

La scurt timp, moderatorul emisiunii a venit cu informații noi cu privirea la starea de sănătate a artistei. Din fericire, situația pare să devină mai bună. „Se îmbunăntățește situația, se simte puțin mai bine”.

Acasă la Jennifer Lopez. Un paradis greu de imaginat