Înainte să fie cunoscută, Inna, pe numele adevărat Elena Alexandra Apostoleanu, era o tânără din Mangalia ce visa să ajungă o mare cântăreață. Despre aceste vremuri a vorbit artista într-un interviu telefonic acordat postului de radio online Extravaganza. 

Inna și-a amintit cu placere despre primul moment în care mama sa i-a auzit una dintre piese la radio. La început, artistei nu i-a venit să creadă și a crezut că mama sa asculta un cd și nu și-a dat seama: ”Stăteam pe vremea aceea în Costinești și m-a sunat mama și mi-a zis: Cânți la radio! Zic mama vezi că am băgat eu zilele trecute CD, daca vrei să asculți radio trebuie să treci de pe CD pe radio”, i-a explicat artista mamei sale. Însă mama sa a insistat, spunandu-i Innei că cu siguranță asculta radio. 

Inițial, Innei nu i-a venit să creadă și i-a transmis mamei sale la telefon că n-are avea cum să ajungă muzica ei pe FM, însă într-adevăr una dintre piesele artisei de la acea vreme era difuzată pe radio.

Inna este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, fiind foarte apreciată și peste hotare. De-a lungul timpului, cântăreața a cucerit, cu piesele ei, topurile naționale și internaționale.

Solista a debutat pe scenă în anul 2008, când a lansat primul său disc single, „Hot”, piesă care a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

În momentul de față, se pare că frumoasa cântăreață este îndrăgostită și se bucură de fiecare moment din viață. Anul 2020 a fost dificil pentru toată lumea și ne-a pus pe toți în situații complicate, dar cu toate acestea, pentru unii a avut și părți bune. Inna, de exemplu, l-a descoperit pe Deliric și formează acum un cuplu.

Fiind întrebată cum s-a creat conexiunea dintre ei, cântăreața a dezvăluit că a făcut cum a simțit, fără să se gândească prea mult: „Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling”.

Se pare că Deliric este un om cu adevărat special, pentru că artista a mai spus că ea nu este greu de cucerit, dar atenția îi este atrasă doar de cineva special.

„Spontaneitatea, inteligența,  pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny”, a spus Inna într-un interviu, vorbind despre lucrurile pe care le admiră la iubitul ei.

Cum arată primul „bar liber de COVID”. S-a deschis aseară

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp