Inna s-a ascuns 21 de zile. De ce a făcut asta

Inna s-a ascuns 21 de zile. De ce a făcut asta
Inna e în izolare, dar condițiile sunt de lux. Are la dispoziție tot ce poate visa un om. Artista s-a retras din viața publică în urmă cu două săptămâni.

Izolare de lux pentru artiști. Cum e să trăiești izolat de lume și de pandemie, având toate bucuriile unei vacanțe de super-lux? Inna știe. Artista trăiește, de trei săptămâni, așa. Inna are la dispoziție și piscină, în care, uneori, iese să se dea cu placa, pe apă.

Cântăreața Inna s-a izolat timp de 3 săptămâni într-o vilă superbă  din afara Bucureștiului. Aceasta este o proprietate de lux, de o eleganță ieșită din comun, cu toate dotările.

Decizia a fost luată pentru că era singura modalitate prin care poate înregistra, în siguranță, un nou album la care artista lucrează.

Inna și-a reunit echipa de producători, compozitori și cameramani profesioniști pentru a înregistra noile melodii. În casa unde stă echipa nu intră nimeni fără test COVID, iar întreaga experiență este prezentată și pe YouTube, unde Inna are 6 milioane de abonați.

Reguli strice în casa izolării

În total sunt 15 oameni pe proprietate. Este vorba de producători, compozitori, make-up artişti şi cameramani. Cu toții trăiesc în izolare alături de Inna care înregistrează cel mai nou album al ei, singurul album produs de un artist român în pandemie. Nimeni nu intră şi nimeni nu iese din locuinţa. Întreaga echipă de 15 persoane doarme şi mănâncă aici. Inna ţine legătura cu cei dragi doar prin telefon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

Regulile sunt extrem de stricte în casa care s-a transformat într-un studio imens.  Înainte să ajungă acolo, fiecare membru al echipei a fost obligat să prezinte un test COVID-19 al cărui rezultat să fie negativ. Orice altă persoană care intră în casa fie cu cumpărături, fie pentru a face curat, trebuie să se testeze înainte cu 24 de ore.

Antonia se află și ea în casa izolării, iar Inna i-a făcut gogoși, aseară (foto). În rest, se mai organizează și petreceri pe zoom.

Casa izolării se numește, ca și albumul care va urma, „Dance Queen’s House”. Artista a mărturisit că izolarea a fost singurul mod de a putea realiza acest album. Iată anunțul inițial făcut de Inna: „Oameni petrecareti, mă bucur să vă împărtășesc proiectul meu special „Dance Queen’s House”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna)

În următoarele 20 de zile, voi fi închisă într-o casă cu prietenii / muzicienii mei @marcoandseba (n.r. foto 1), @davidciente (n.r. – foto 2), @minellimusic și @alexcotoi (n.r. – foto 3). Sooo, va fi o mulțime de muzică nouă și cele mai bune piese vor fi lansate pe 20 noiembrie într-un EP numit „Dance Queen’s House”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Secretele ascunse ale Ginei Pistol au ieșit la iveală. Ce își dorește, de fapt, vedeta