Exclusiv. Secretele ascunse ale Ginei Pistol au ieșit la iveală. Ce își dorește, de fapt, vedeta

Exclusiv. Secretele ascunse ale Ginei Pistol au ieșit la iveală. Ce își dorește, de fapt, vedeta
Secretul cel mai bine ascuns al Ginei Pistol a ieșit la vedere. Ce-și dorește de fapt, diva, zi de zi și nu poate, drept pentru care suferă în tăcere?

Gina Pistol a avut un moment de maximă sinceritate, față de fani, după ce a ajuns acasă de la filmări. Miercuri, vedeta a filmat o nouă rundă din „Chefi la cuțite”, iar evenimentul a fost plin de haz. Chef Florin Dumitrescu a fost gata să muște din noua paletă de make-up primită de Gina Pistol.

A reacționat mai ceva ca o femeie însărcinată plină de pofte. „Nu pot să cred că ai primit o cutie de bomboane de ciocolată, vreau și eu!”, a exclamat chef Florin Dumitrescu. Doar că înăuntru erau machiaje… Gina Pistol a dezvăluit noua ei revelație în materie de make-up, o paleta cu iluminatoare și blush-uri, din colecția de Crăciun a unui cunoscut brand.

Ce-și dorește cel mai mult Gina Pistol

Odată ajunsă acasă la Smiley, Gina Pistol nu a stat pe gânduri și a „topit” o porție din prăjitura ei preferată. Ea ne-a arătat ce a rămas în urmă: câteva urme pe o farfurie. „Aici a fost o mini-amandină, din aceea foarte bine însiropată”, a dezvăluit vedeta.

Apoi a făcut marea confesiune: „Cred că dacă aș putea să aleg două lucruri pe care să le mănânc toată viața, fără să mă îngraș, ar fi cartofi prăjiți și mini amandine”, a spus Gina Pistol. Cum nu dobândim super-puteri de genul acesta, divei nu-i rămâne altceva de făcut decât să mănânce felurile preferate cu măsură.

Gina Pistol s-a mai rotunjit la trup de când a rămas însărcinată. Ea a dezvăluit și o fotografie din timpul filmărilor din primăvară la aceeași emisiune, în care etala corpul subțirel într-o rochie mini  fabuloasă. Nici nu știa că e însărcinată la momentul respectiv, deși era deja.

Ce spune Gina Pistol despre partea ei întunecată

Pe durata sarcinii, Gina Pistol a mai povestit fanilor din lucrurile care o frământă. Și ea e nemulțumită de răutatea pe  care o observă la semenii ei, și nu e prima data când o spune. Recent, într-o postare a mai abordat subiectul o dată. „Pandemia asta a scos ce e mai urât din oameni.

Am observat anul acesta. Și nu de răutate este vorba aici, căci toți avem partea asta întunecată. E vorba de lipsa educației. Căci și eu pot fi rea. A-ha! Foarte rea. Chiar foarte rea! Dar eu răutatea asta am învățat să o folosesc altfel. Iese la suprafață când trebuie să mă apere pe mine, asta blegomancă”, a concluzionat iubita lui Smiley.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cine e bărbatul care-i face Lidiei Buble nopțile senine. Au fost la Istanbul împreună