Gina Pistol a avut un moment de maximă sinceritate, față de fani, după ce a ajuns acasă de la filmări. Miercuri, vedeta a filmat o nouă rundă din „Chefi la cuțite”, iar evenimentul a fost plin de haz. Chef Florin Dumitrescu a fost gata să muște din noua paletă de make-up primită de Gina Pistol.

A reacționat mai ceva ca o femeie însărcinată plină de pofte. „Nu pot să cred că ai primit o cutie de bomboane de ciocolată, vreau și eu!”, a exclamat chef Florin Dumitrescu. Doar că înăuntru erau machiaje… Gina Pistol a dezvăluit noua ei revelație în materie de make-up, o paleta cu iluminatoare și blush-uri, din colecția de Crăciun a unui cunoscut brand.

Ce-și dorește cel mai mult Gina Pistol

Odată ajunsă acasă la Smiley, Gina Pistol nu a stat pe gânduri și a „topit” o porție din prăjitura ei preferată. Ea ne-a arătat ce a rămas în urmă: câteva urme pe o farfurie. „Aici a fost o mini-amandină, din aceea foarte bine însiropată”, a dezvăluit vedeta.

Apoi a făcut marea confesiune: „Cred că dacă aș putea să aleg două lucruri pe care să le mănânc toată viața, fără să mă îngraș, ar fi cartofi prăjiți și mini amandine”, a spus Gina Pistol. Cum nu dobândim super-puteri de genul acesta, divei nu-i rămâne altceva de făcut decât să mănânce felurile preferate cu măsură.

Gina Pistol s-a mai rotunjit la trup de când a rămas însărcinată. Ea a dezvăluit și o fotografie din timpul filmărilor din primăvară la aceeași emisiune, în care etala corpul subțirel într-o rochie mini  fabuloasă. Nici nu știa că e însărcinată la momentul respectiv, deși era deja.

Ce spune Gina Pistol despre partea ei întunecată

Pe durata sarcinii, Gina Pistol a mai povestit fanilor din lucrurile care o frământă. Și ea e nemulțumită de răutatea pe  care o observă la semenii ei, și nu e prima data când o spune. Recent, într-o postare a mai abordat subiectul o dată. „Pandemia asta a scos ce e mai urât din oameni.

Am observat anul acesta. Și nu de răutate este vorba aici, căci toți avem partea asta întunecată. E vorba de lipsa educației. Căci și eu pot fi rea. A-ha! Foarte rea. Chiar foarte rea! Dar eu răutatea asta am învățat să o folosesc altfel. Iese la suprafață când trebuie să mă apere pe mine, asta blegomancă”, a concluzionat iubita lui Smiley.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cine e bărbatul care-i face Lidiei Buble nopțile senine. Au fost la Istanbul împreună

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri