Exclusiv. Cine e bărbatul care-i face Lidiei Buble nopțile senine. Au fost la Istanbul împreună

Exclusiv. Cine e bărbatul care-i face Lidiei Buble nopțile senine. Au fost la Istanbul împreună
Știm că vă frământă faptul că nu știți exact cu cine își petrece Lidia Buble nopțile, cine e bărbatul care i le înseninează. După despărțirea oficializată public de Răzvan Simion aceasta e marea întrebare. Rețete și vedete a aflat ceva…

După cinci ani de relație, Lidia Buble și Răzvan Simion, coprezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, au intrat în pandemie mai îndrăgostiți ca niciodată și au ieșit din Starea de urgență separat.  Sunt aproape patru luni de când s-au despărțit. Răzvan a suferit. A spus că iubita lui nu mai era fericită alături de el. Între timp au apărut imagini cu Lidia și fratele Elenei Gheorghe, celebru fotbalist, în ipostaze tandre. Pozele datau din perioada în care Lidia era încă iubita lui Răzvan.

Recent, Lidia a făcut o mărturisire interesantă. „Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat”, se arată în mesajul postat de Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Între timp, și Răzvan pare să își fi găsit o iubită. A dus-o în excursie la Istanbul, iese cu ea la masă în București, fac excursii. Însă nu i se știe, încă, identitatea.

Cine e bărbatul care-i umple Lidiei Buble nopțile

Până aici, s-a scris și s-a dezbătut mult dacă Lidia Buble are o relație cu Costi Ioniță sau cu Cornel Ilie, de la Vunk, proaspăt divorțat și el, tot după cinci ani de relație. Cineva ar trebui să fie în viața ei, mai ales că, ați văzut, Rețete și vedete v-a arătat, cât de dezbrăcată a plecat de acasă de Halloween.

Rețete și vedete a aflat acum și cine îi bucură Lidiei nopțile. E un personaj masculin și este extrem de important în viața ei, despre care abia acum și-a făcut „curaj” să pomenească. Eli se numește. „Îmi face nopțile mai ușoare”, mărturisește diva, într-o postare de după miezul nopții, din pat.

Adevărul este că Lidia și Eli au fost împreună și ei la Istanbul, acum o săptămână.

Elisei și-a făcut un canal YouTube unde postează colaje cu muzică de adormit insomniacii. Colajul preferat de Lidia promite că te adoarme în 3 minute. Pe ea o calmează în 5. Elisei Buble este fratele Lidiei și, precum se vede, extrem de talentat și muncitor, având în vedere proiectul recent demarat. Azi va posta un nou colaj.

Sursa foto: Instagram

Bodi a primit lovitura fatală. Decizie de ultimă oră a procurorilor