Delia a ales să fugă de frigul din țară de sărbători și a plecat în vacanță în Zanzibar, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Aceasta a încântat publicul prin postarea unor fotografii de senzație cu peisajele exotice, dar și cu corpul bine lucrat, care a fost admirat de fani.

Delia are un corp senzațional și frumos lucrat, iar asta se vede și în ultimele ei apariții, pe plajele exotice din Zanzibar, acolo unde artista este în vacanță alături de soțul ei, omul de afaceri Răzvan Munteanu. 

Sursa foto: Instagram

Pe lângă imaginile cu plaje superbe, soare și apa limpede, Delia și-a încântat fanii și cu câteva filmulețe pe care le-a urcat pe Instagram, în care aceasta pare că se simte foarte bine și se distrează la căldură, profitând la maxim de zilele libere de filmări și agenda încărcată. 

Zgomote și mișcări suspecte, lângă vila cântăreței

Deși petrece sărbătorile într-un peisaj feeric, Delia se pare că nu stă locului și are tot felul de activități la ceas de seară. Cântăreața a postat pe Instagram o serie de video-uri în care putea fi văzută în timp ce se documenta despre criptomonede pe internet, fiind șocată de câteva cripto-pisici, o nouă modă în rândul celor ce vor un animal virtual cumpărat cu criptomonede. 

Ceea ce mai poate fi observată este reacția Deliei, în momentul în care de afară încep să se audă zgomote ciudate, dar și vântul care bate cu putere: “Se aud niște sunete, din cauza vântului turbat. Stiu că e vântul, dar se aude de zici că merg 70 de reptile prin casă. Se aude pe acoperiș, când bate vântul se umflă perdeaua și se lovește de toate astea”, se plânge Delia, care a declarat recent că îi este frică de insecte. Lucrurile însă se calmează rapid, căci cântăreața constată încântată că zgomotele s-au oprit: “Acum nu se mai aude nimic, s-a potolit”, încheie aceasta. 

Scandalul momentului. De ce e un veteran al scenei invidios pe George Burcea?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp