Cântăreața în vârstă de 27 de ani se pare că a ales zilele acestea să fugă de prima ninsoare și de frigul din Romania, astfel că aceasta s-a pozat într-o destinație exotica, pe plajă și a împărtășit imaginile cu fanii de pe Instagram. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Se știe că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, astfel că probabil își dorește să urmeze exemplul părinților și să aibă și ea la rândul ei un bebe. Cu o carieră ce o împlinește pe parte profesională, acesteia nu-i mai rămâne decât să caute satisfacția și pe plan personal. Astfel, fosta iubită a lui Răzvan Simion pare pregătită emoțional să-și întemeieze o familie, dacă ne luăm după postările acesteia pe rețelele de socializare. 

Sursa foto: Instagram

Aluzii la maternitate, direct din vacanță 

Lidia și-a șocat fanii când a împărtășit pe Instagram o poză cu o blonda ce avea un bebeluș în brațe, cu mesajul “eu în câțiva ani”. Lucrurile însă nu s-au oprit aici, căci fanii au intrat la bănuieli. Astfel, la o imagine care o înfățișa întinsă pe plajă în costum de baie și stând pe o parte, un internaut i-a spus că poziția nu o avantajează pe aceasta și că inițial părea însărcinată. Blonda a dat replica imediat: “E un lucru rău să fiu? Sau?” Ulterior persoana respectivă a întrebat-o pe Lidia Buble dacă chiar este însărcinată, însă aceasta nu a mai răspuns, preferând să mențină aerul de mister. 

Sursa foto: Instagram

Nu se știe exact daca artista ascunde ceva sau daca a vrut doar să agite spiritele sau să transmită un mesaj cuiva anume, însă un lucru e clar, anume că aceasta în mod sigur își dorește să devină mamă în viitorul apropiat, după cum a spus chiar ea. 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp