Florin Ristei și Naomi, cuplul anului. Se așteaptă un proiect muzical între cei doi îndrăgostiți

Florin Ristei și Naomi, cuplul anului. Se așteaptă un proiect muzical între cei doi îndrăgostiți
Florin Ristei nu mai vrea să se plimbe cu Dana, ci să petreacă timp cu Naomi. Artistul s-a maturizat și are acum o relație serioasă cu frumoasa fostă concurentă X Factor, cu care se mândrește peste tot, inclusiv pe rețelele de socializare, unde se afișează împreună îndrăgostiți lulea!

Florin Ristei a devenit celebru la vârsta de 13 ani și lumea încă își amintește de „Dana”, piesa cu care a debutat. Melodia a fost imediat îndrăgită, mai ales că o cânta un puștan simpatic. După două decenii, Cântărețul a devenit membru al juriului X Factor, competiție la care a participat în cel de-al treilea sezon, unde a și câștigat marele premiu.

Fanii speră la un proiect muzical din partea lui Florin Ristei și Naomi

El și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz în prezent, mulți fiind curioși despre cum decurge relația lor. Frumoasa artistă a povestit cum a fost cucerită, iar Florin Ristei nu se ascunde și a mărturisit că într-adevăr povestea lor de iubire a început la filmările de la X Factor, dar după ce Naomi a fost eliminată din echipa Deliei.

În ultima vreme, Florin Ristei apare foarte des în studio, făcând ceea ce iubește: muzica. Având în vedere că frumoasa lui iubită este o artistă desăvârșită, putem lua în considerare că este foarte probabil să lucreze în viitor împreună la un proiect. Fanii așteaptă cu sufletul la gură noutăți din viața celor doi, visând la o piesă de dragoste pe care Florin Ristei să o cânte cu Naomi.

Florin Ristei și Naomi au planuri serioase împreună

Fotografiile pe care cei doi le postează în mediul online sunt o dovadă vie a faptului că nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Mai mult, se pare că au planuri mari de viitor și artistul deja a făcut următorul pas și a prezentat-o familiei, iar mama lui e foarte încântată de iubita sa. În timpul vizitei, ea i-a arătat lui Naomi albume foto vechi, de când Florin era copil, iar apoi i-a răsfățat pe cei doi cu preparate tradiționale.

„Mama i-a arătat poze cu mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Cum a cucerit-o Florin Ristei pe Naomi

De asemenea, Naomi a vorbit la X Factor despre momentul în care a cucerit-o Ristei. Ea a povestit că a avut mari emoții când a urcat pe scenă la X Factor prima dată pentru că avea probleme cu vocea, pe care o recăpătase cu doar 4 zile înainte de a ajunge la audiții. Prima sa alegere muzicală nu a impresionat și, la cererea juraților, a hotărât să mai interpreteze o piesă. Pentru că a simțit neîncrederea ei, Florin Ristei a urcat pe scenă și au cântat împreună piesa „If I ain’t got you”. 

Prezența artistului a ajutat-o să se relaxeze și i-a dat încredere în ea, reușind astfel să treacă mai departe. Ristei a impresionat-o foarte tare pe Naomi pentru că i-a sărit în ajutor. La acea vreme, cântărețul a spus despre cea care acum îi este iubită că „arată de revistă de departe și e frumoasă și de aproape”.Dacă nu va reuși pe plan muzical, Naomi se va descurca foarte bine în cariera ei de model. Ea a obținut câteva contracte și în România și face bani frumoși din modeling.

Prin câte a trecut chef Florin Dumitrescu în ultimii 10 ani