Pentru că cei din comunitatea Adelinei sunt obișnuiți cu noul, urmăritorii erau curioși despre următoarea schimbare a vedetei în materie de look. Ea a decis  să își surprindă din nou fanii, așa că nu a revenit la părul lung, ci a apărut cu culoare total diferită.

După ce a revenit în iunie la părul scurt, coafură care a consacrat-o, la scurt timp, s-a mutat în casă nouă, împreună cu soțul și fiica. A apărut și un moment neplăcut. 

În urmă cu o lună, a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus. Acum este bine și se bucură de toate momentele din viața sa, dar a renunțat la rutină și continuă cu schimbările. 

Cum arată Adelina Pestrițu blondă

Vedeta de pe Instagram a decis să probeze o perucă blondă, cu păr lung. Ea are multe „voturi” din partea admiratorilor pentru a-și schimba astfel culoarea părului în viitor.

„Mulți dintre voi imi spuneti ca vreti sa revin la par lung. Am facut o simulare de schimbare totala de look cu ajutorul perucii din par natural”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram. Iar poza ei ne-a uluit.

Ce are Adelina Pestrițu blondă în comun cu Antonia? Ei, bine…  Seamănă teribil cu Antonia când avea șuvițe blonde.

I-am studiat ochii – aceeași culoare, sprâncenele, gura și nasul. Parcă sunt surori. Așa ni s-a părut nouă și altor persoane pe care le-am consultat. Studiați și voi cele două fotografii și spuneți-va părerea pe pagina noastră de Facebook.

  

Admiratorii au fost încântați, ba chiar au susținut-o ca, în viitor, să recurgă la această schimbare: „Deci iti sta…/ Doamne…. Nici nu te am recunoscut/ Superba blondă! Dar superba si brunetă, așadar poți purta peruca atunci când vrei o schimbare, ești frumoasa oricum!/ Oricum ai fii cu par lung sau scurt tu tot frumoasa ești/ Doamneeee!!! TEEEEE IMPLOOOOOR, LASA-TI PARUL LUNG!!!/ Scurt si negru sau lung si blond. Doar combinatia asta”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor care o urmăresc în mediul virtual.

Adelina Pestrițu și operațiile estetice

De-a lungul timpului, vedeta și-a schimbat înfățișarea destul de mult. Unii nu au pus modificările pe seama trendurilor, ci pe mâna medicilor esteticieni. Deși nu neagă că a umblat pe ici pe colo, există speculații că și-ar fi făcut mai multe îmbunătățiri decât ar fi declarat. Cea mai recentă intervenție a Adelinei a fost în zona bustului, în 2016, de care este foarte mulțumită.

Iată cum arăta Adelina când s-a căsătorit cu Liviu Vârciu! Se observă clar de ce intervenții profesioniste a beneficiat vedeta în timp.

„Despre nas se știe. Au trecut patru ani de când m-am operat la nas. Cei mai mulți prieteni și colaboratori mă cunosc așa cum sunt acum. Mie îmi place foarte mult. Și înainte aveam un nas potrivit fizionomiei mele, dar cu trecerea anilor vrem să îmbunătățim câte ceva, iar dacă avem posibilitatea de a face acest lucru și este necesar, recomand. Nu sunt o împătimită a operațiilor estetice”, povestea fosta prezentatoarea WOWbiz.

Jurnalista Ramona Feraru s-a stins din viață la doar 55 de ani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri