Fiul lui Elizabeth Hurley, în vârstă de 18 ani, care arată uimitor, a ieșit fără cămașă și s-a fotografiat, făcând ulterior o postare pe Instagram. Damian Hurley a moștenit cu siguranță trăsăturile mamei sale, precum și faptul că este extrem de fotogenic. S-a uitat peste umăr și a dezvăluit în postare că se îndrepta spre o sesiune de fotografiat.

„Astăzi sunt într-o expediție înarmat cu @canonuk. Cum a fost ziua ta?”, a scris el în descrierea postării.

Testamentul lui Steve Bing

Ultimele postări ale lui Damian vin după ce au apărut detalii despre testamentul regretatului său tată, Steve Bing, printre care afirmația că și-a dezmoștenit cei doi copii, Damian și Kira Kerkorian, datorită faptului că a fost întocmit înainte de nașterea lor. Multimilionarul s-a sinucis la vârsta de 55 de ani, în iunie. Acesta a sărit din apartamentul său de la etajul 27, din Los Angeles.

Steve, care a primit o moștenire de 600 de milioane de dolari de la bunicul său când a împlinit 18 ani, și-a întocmit testamentul în 2001, înainte să știe că Kira se născuse și în timp ce Elizabeth era însărcinată. Se spune că Kira, în vârstă de 21 de ani, fiica pe care a făcut-o cu Lisa Bonder, luptă pentru patrimoniul său, care a fost evaluat la doar 337.000 de dolari.

Deși Elizabeth aștepta un copil, el a declarat în testamentul său: „Fie că copilul este sau nu al meu, intenția mea este să nu prevăd în acest testament un astfel de copil (sau oricărui alt copil căruia nu i-aș putea fi tată) în acest testament sau pentru urmașii oricărui astfel de copii, fie că trăiesc acum, fie că sunt născuți în continuare”.

Elizabeth Hurley își reconstruise prietenia cu Bing în ultimul an

Înainte de moartea sa, Bing avea o valoare netă estimată la 590 milioane de dolari, potrivit diferitelor rapoarte. Deși proprietatea sa a fost evaluată la 337.000 de dolari, proprietățile sale nu au fost incluse în acea evaluare. Anul trecut, tatăl lui Steve, Peter Bing, a încercat să-i blocheze pe Kira și Damian să nu fie beneficiari, dar Steve a sărit în lupta legală pentru copiii săi și a sfârșit cu succes cazul, asigurându-se că Damian și Kira vor fi beneficiari.

Într-un tribut postat pe Instagram despre moartea lui Steve, mama lui Damian, Elizabeth Hurley, a dezvăluit că reînnodase prietenia cu Bing în ultimul an.

„Mă întristează dincolo de cuvinte că fostul meu Steve nu mai este printre noi. Este un final teribil. Timpul nostru împreună a fost unul fericit și postez aceste poze pentru că, deși am trecut prin momente grele, contează amintirile bune și minunate ale unui om dulce și bun. În ultimul an devenisem din nou apropiați. Am vorbit ultima oară la aniversarea de 18 ani a fiului nostru. Sunt vești devastatoare și vă mulțumesc tuturor pentru mesajele minunate”, a scris ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

Exclusiv. Ce credeți că face acum Viviana Sposub? Iată cine e bărbatul secret din viața ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp