Exclusiv. Ce credeți că face acum Viviana Sposub? Iată cine e bărbatul secret din viața ei

Exclusiv. Ce credeți că face acum Viviana Sposub? Iată cine e bărbatul secret din viața ei
A părăsit Ferma și a fugit într-o escapadă romantică la mare, cu noul iubit, pare-se, actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Între timp, romanța la malul mării a trebuit încheiată, pentru că ambii au angajamente. Ce credeți că face acum Viviana Sposub?

„Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”, le-a spus George Burcea unor ziariști, când a fost întrebat de noua pasiune.

Fire romantică, actorul a postat apusuri de soare și melodii „de inimă albastră” de pe malul mării. Viviana, care a petrecut de asemenea sfârșitul de săptămână pe nisip, s-a ținut tare cu postările. Până acum. Nu a devoalat nimic. Dar după ce s-a reîntors la București nu a mai făcut față și a fugit direct la celălalt bărbat din viața ei.

Cine e bărbatul pe care Viviana îl frecventează constant

Am aflat care e marele secret al corpului impecabil al tinerei prezentatoare TV. Oricine o privește, iar în Ferma, toți telespectatorii au putut să o admire în costum de baie cu două piese, vede că are un corp perfect. Și un bust generos, drept pentru care a fost și catalogată drept posesoarea celui mai obraznic și frumos bust din showbiz-ul autohton. Dar restul e remarcabil: picioare sculptate, talie fină, fără pic de țesut adipos.

Ei bine, secretul e… un alt bărbat din viața Vivianei Sposub.  Femeile care merg la gym știu cât de important e în viața fiecăreia, antrenorul. Alexander Florescu, personal trainer la un cunoscut gym din Bucureșt nu face niciun secret că se ocupă de antrenamentele tinerei vedete.

Abia întoarsă de la mare, Viviana a dat fuga la el la sala de sport ca să își antreneze picioarele. Ieri  a făcut fandări și chiar a inițiat  un „duel” cu antrenorul ei.

Sursa foto: Instagram

Ardiles din „Las Fierbinți” a lucrat la Evenimentul zilei. Mărturisiri cu Mihai Mărgineanu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp