Ce artist s-a combinat cu „Pantera” lui Ștefan Bănică și a scos-o la o shaorma!

Ce artist s-a combinat cu „Pantera” lui Ștefan Bănică și a scos-o la o shaorma!
Dragostea trece prin stomac, e lucru știut de oricine, iar acest lucru l-a demonstrat la fix exact „Pantera” lui Ștefan Bănică. Exotica „felină” a trebuit să fie hrănită. Credeți că are preferințe?

Chiar dacă are un program extrem de încărcat și se împarte între cele două emisiuni de la Antenă, simpaticul jurat de la X Factor, Florin Ristei, nu își neglijează iubita. Chiar petrece cu ea cât mai mult timp posibil. După ce și-a terminat prestația dintr-una din zile, Ristei s-a urcat la volan și dus a fost acasă, unde-l aștepta „Pantera” Naomi Hedman.

După nici 15 minute, juratul a revenit la mașină, însoțit de focoasa Naomi, cei doi îndreptându-se către un centru comercial din zona Lujerului. Echipați cu măști, de pandemie, cei doi au avut un traseu clar. Au mers la Serviciul Pașapoarte, cu escală la un magazin de bijuterii, dar punctul final al vizitei la mall a fost procurarea hranei. Cei doi și-au luat câte o shaorma de la un fast-food din centrul comercial. La pachet.

Ristei și exotica lui iubită nu s-au lăsat din mână unul pe altul, ținându-se lipiți pe durata întregului traseu, scrie Cancan.ro, care are și surprins imaginile cu cei doi. Cu iubita de mână și șaorma în plasă, Florin Ristei a revenit la mașină, iar îndrăgostiții au plecat acasă.

Cine este Naomi Hedman și cum a fost salvată de Loredana

Originară din Londra, Naomi Hedman este hostesă și model. Ea și cântă însă, având deja mai multe piese  înregistrate. În cadrul audițiilor de la X Factor, ea a ales să interpreteze Fallin’, piesa cântăreței Alicia Keys. Prestația a lăsat de dorit. „Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a spus atunci Ștefan Bănică Junior.

Loredana Groza a dat vina pe alegerea muzicală pentru faptul că momentul nu a ieșit așa cum ar fi trebuit: „Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai carismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție”.

Prin urmare, jurații i-au acordat tinerei de 29 de ani a doua șansă. La a doua încercare a cântat If Ain’t Got You, lansată tot de Alicia Keys. De data aceasta, Florin Ristei s-a oferit să o acompanieze, iar duetul a fost remarcabil.

Sursa foto: Cancan.ro, Instagram

Andreea Bălan a trecut la nivelul superior. Nu știe cât poartă fiica ei la picior, dar face reclamă pe față