Ce au în comun nurorile lui Silviu Prigoană. Nimeni nu a bănuit asta. Silvius a făcut nuntă ecologică

Ce au în comun nurorile lui Silviu Prigoană. Nimeni nu a bănuit asta. Silvius a făcut nuntă ecologică
Silviu Prigoană este un tată împlinit. Și-a căsătorit ambii băieți din prima căsătorie, iar cu câteva zile în urmă a avut loc nunta lui Silvius.

Week-end-ul trecut a fost unul cu totul și cu totul special pentru Silviu Prigoană. A fost socru mare, iar Silvius a făcut nuntă în stil austriac.

Ce au în comun nurorile lui Silviu Prigoană. Nimeni nu a bănuit asta. Silvius a făcut nuntă ecologică

Bucurie imensă în familia lui Silviu Prigoană care s-a distrat pe cinste zilele trecute, când Silvius și-a pus pirostriile. Dar abia acum s-a aflat ce legătură există între nurorile omului de afaceri: ambele sunt originare din Maramureș.

„Le-am cunoscut și mi-au plăcut imediat”

„Ambele mele nurori sunt din Negrești-Oaș. Nu mi-am făcut niciun moment vreo grijă! Nici dileme nu am avut, ca alți socri. Le-am cunoscut și mi-au plăcut imediat! În plus, eu aplic regula de aur pe care o recomand mai tuturor, chiar dacă puțini o respectă în viața de zi cu zi: Totul funcționează normal dacă nu-ți bagi botul!”, a spus Silviu Prigoană pentru Playtech.

„Nu există o soacră care să le ia la ture”

Pe de altă parte, Prigoană spune că fetele sunt și foarte norocoase, pentru că nu au avut parte de o soacră care să le pună să joace după cum vrea ea.

„Eu mi-am crescut băieții cei mari fără mama. Așa a fost să fie! Ca atare, în povestea asta asta nu există o soacră cu năframă care să le ia la ture. Sunt foarte fericit de educația băieților mei și nu am nicio îndoială că se vor descurca foarte bine!”, s-a destăinuit afaceristul.

Omul de afaceri a mai dezvăluit că fiul său, Silvius, a avut parte de o nuntă în stil austriac, pentru că el și cea care i-a devenit soție au locuit mult timp în Austria. De asemenea, socrul mare s-a asigurat că nunta este una ecologică și că toate ambalajele sunt reciclate în mod corespunzător.

„Ne-am îngrijit ca ambalajele de hârtie, carton, sticlă sau plastic să ajungă acolo unde trebuie pentru a fi refolosite”

Legat de nunta lui Silvius, Prigoană spune că a fost mai degrabă o nuntă ecologică, la finalul căreia orice ambajal a fost trimis pentru a fi refolosit.

„Nunta asta a fost diferită. În stil austriac, dacă vreți. Așa că nu mă întrebați dacă s-a furat mireasa, mirele sau tata-socru, că la aștia așa ceva nu s-a inventat. De ce spun austriac?

Fiindcă copiii au locuit o vreme bună în Austria, de unde au și venit mulți dintre prietenii lor sau dintre rudele lor. Ca atare, vă pot spune că a fost mai degrabă o nuntă ecologică! La finele ei, ne-am îngrijit ca ambalajele de hârtie, carton, sticlă sau plastic să ajungă acolo unde trebuie pentru a fi refolosite. Cineva trebuia s-o facă și p-asta, nu?!”, e de părere afaceristul.

Recomandarile noastre