Ana Baniciu amână nunta. Au început problemele în Paradis?

Ana Baniciu amână nunta. Au început problemele în Paradis?
Ana Baniciu și iubitul Edy Kovacs trăiesc o poveste desprinsă parcă din filme, dar nunta se lasă așteptată. Care e motivul.

În ultima perioadă, Ana Baniciu a trecut prin momente grele, însă e puternică și a luat viața în piept.

Ana Baniciu amână nunta. Au început problemele în Paradis?

Cu doar câteva luni în urmă, Ana Baniciu a trecut prin cel mai greu moment din viață, după ce și-a pierdut mama. Vedeta a suferit enorm, dar a înțeles că cea care i-a dat viață și-a dorit întotdeauna să fie bine și chiar a rugat-o să meargă înainte.

„M-a rugat să merg înainte și asta fac. A fost un șoc”

„Am trecut cu putere și cu încredere în mine și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac.

A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine”, a spus Ana Baniciu.

„Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă”

Cât privește nunta, Ana susține că ar fi trebuit să aibă loc anul viitor, dar e posibil să o mai amâne un an, pentru că nu are timp să se ocupe de pregătiri. „Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta.

Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm. Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă”, s-a destăinuit frumoasa cântăreață.

Sursă foto: instagram