Criza l-a atins și pe Mihai Găinușă. Prezentatorul tv renunță la visul lui

Criza l-a atins și pe Mihai Găinușă. Prezentatorul tv renunță la visul lui
Când era pe cai mari, Mihai Găinușă a avut grijă să facă afaceri din care să trăiască liniștit. S-au schimbat vremurile.

Mihai Găinușă a intrat în rândul vedetelor care au probleme cu banii. La ce a recurs prezentatorul.

Criza l-a atins și pe Mihai Găinușă

Cine a ajuns măcar odată la pensiunea din Cheia Găinușa de munte a celebrului prezentator cu același nume s-a simțit minunat. Din nefericire însă, vila își caută acum alt proprietar, întrucât Mihai a pus-o la vânzare. Acesta a început să aibă probleme odată cu apariția pandemiei, neputând să mai angajeze oameni, așa că de la 1 ianuarie a închis-o.

Se vinde pentru 650.000 de euro

„Am închis pensiunea, de la 1 ianuarie, imediat după Revelion. A venit criza asta, nu am de unde să mai angajez oameni, nu mai aveam nici cum să plătesc utilitățile. (…) La mine, la Cheia, este o localitate mică, n-am mai găsit oameni ca să angajez. Nu țin vilă de familie. Am scos-o la vânzare”, a afirmat Mihai Găinușă, pentru Impact.

Pensiunea a fost construită în anul 2007, iar acum se vinde, potrivit unui site de imobiliare, cu suma de 649.000 de euro. Vila are o suprafață de 500 de metri pătrați, este construită lângă pădure și are opt camere, dar și 14 locuri de parcare.

Și Gheorghe Gheorghiu își vinde casa

După ce s-a căsătorit cu iubita sa, Gabriela Băncescu, Gheorghe Gheorghiu s-a mutat la New York și s-a hotărât să renunțe la casa din Buftea, unde a locuit tatăl său, trecut la cele veșnice. Artistul a făcut anunțul pe contul său de facebook, unde a menționat că vinde casa, care are două etaje, pentru prețul de 350.000 de euro, negociabil. „Garaj pentru 2 mașini, cu intrare din stradă, foișor închis, cu utilități, în curte se pot parca 3 mașini, centrală termică nouă pe gaz”, a scris cântărețul.

Sursă foto: click

 

Recomandarile noastre