Gheorghe Gheorghiu tună și fulgeră. „Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi ajunge…”

Gheorghe Gheorghiu tună și fulgeră. „Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi ajunge…”
Trubadurul României, Gheorghe Gheorghiu, trece printr-o situație mai mult decât neplăcută. Ce a pățit unul dintre marii artiști.

Cântărețul Gheorghe Gheorghiu e cu nervii la pământ, după ce a văzut ce se poate întâmpla în România. Ce soluție a ales să-și rezolve problema.

Gheorghe Gheorghiu tună și fulgeră. „Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi ajunge…”

Când vine vorba de facturi uriașe, indiferent cum te numești și ce titulatură ai avea în România, nu scapi. Prin acest moment neplăcut trece acum și Gheorghe Gheorghiu. Deși s-a căsătorit și trăiește în America, acesta s-a reîntors acasă și a avut un adevărat șoc în momentul în care a primit factura la gaze. Artistul spune că a ajuns să plătească până la 8000 de lei, o sumă incredibilă și nu înțelege de ce.

„Nu mi-am ascuns niciodată preferința pentru țara mea natală, dar sumele astea m-au uluit, efectiv”

„Marea mea supărare este legată de creșterea uluitoare a facturilor la curentul electric și la gaze. Am ajuns să plătesc în ultimele luni sume cuprinse între 5.000 și 8.000 de lei pentru gaze. Nu mi-aș fi imaginat vreodată că voi ajunge la asemenea sume. Nu mi-am ascuns niciodată preferința pentru țara mea natală, dar sumele astea m-au uluit, efectiv.

Avem aceeași problemă de ani buni, după mine! Cei de la putere nu fac nimic acolo unde sunt pentru oamenii din popor. Pur și simplu, dacă fac ceva, mișcă doar pentru interesele lor”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, potrivit Impact.

Nu am înțeles de unde mi-au calculat asemenea sume

Nici la energie electrică situația nu stă mai bine, pentru că Gheorghe a primit o factură de 3200 de lei. „Nu am înțeles de unde mi-au calculat asemenea sume. Eu încă reușesc, chiar și la aceste sume, să le fac față! Însă uneori stau și mă gândesc că va veni ziua în care românii, cei de rând în primul rând, își vor scoate casele la mezat din cauza acestor facturi foarte mari.

Cu ce să le mai plătească, la valorile despre care discutăm?”, spune Gheorghe Gheorghiu. Ce e de făcut în această situație? Artistul spune că va fi nevoit să cânte mai mult pentru a reuși să plătească totul la zi. „Mă bucuram că anul acesta, primul după cei de pandemie, voi reuși poate să strâng niște bani. Când colo, voi fi nevoit să-i dau statului!”, s-a destăinuit artistul.

Sursă foto: instagram