Marți e aniversarea fiicei fostului premier, și iată ce au pus la cale Oana Roman și Vica Blochină de ziua celei dintâi. Doamnele cochete și-au făcut bagajele, și-au luat copiii și au plecat la aeroport. De acolo au zburat până în Egipt, unde își oferă o vacanță de vis, pe plajă, la soare.

S-au împăcat după luni de supărare

Prietenia dintre Oana Roman și Vica Blochina pare mai strânsă ca niciodată, după ce în ultimele luni legătura dintre ele s-a fisurat. Întrebată de ce nu mai apare alături de Oana Roman, Vica a replicat la un moment dat că nu mai sunt prietene. Acest lucru s-a schimbat.

Între timp vedetele s-au reconciliat și au decis să plece departe să petreacă timp de calitate împreună. Vica Blochina le-a prezentat urmăritorilor ei, pe Instagram, cum s-a pregătit pentru vacanță. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a plecat însoțită de fiul ei și al fostului fotbalist, Edan. Companioana lor, Oana Roman, a venit cu Isa, care e foarte fericită că merge din nou în vacanță.

Ce au pus la cale Oana Roman și Vica Blochină

Oana Roman le-a mărturisit fanilor că Isa, fiica ei, s-a pregătit atent înainte de vacanță, dar în ultimul moment a mai găsit ceva de adăugat. Oana Roman a mai fost cu fiica ei în Egipt în urmă cu trei luni și i-a plăcut atât de mult încât a decis să se întoarcă. Și a dus-o și pe prietena ei acolo, ca să se bucure și ea de ospitalitatea egiptenilor.

Vedetele s-au trezit la 3 dimineața pentru a pleca în vacanță. Odată ajunse, ele au vizitat trei hoteluri până să se decidă unde se vor caza, a mărturisit Vica. Dar au ales cel mai elegant hotel din oferta turistică. Și sunt fericite că vor petrece câteva zile ca în paradis.

Sursa foto: Instagram

Toate vedetele se întrec în diete, doar una face cură de îngrășare. De ce ar vrea 5 kg în plus

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp