Oana Roman și Vica au făcut pace și au fugit în lume. Oana are un atuu

Oana Roman și Vica au făcut pace și au fugit în lume. Oana are un atuu
De când s-au reconciliat sunt de nedespărțit. Un blondă, alta brună, ambele cu zâmbetul pe buze, au tot fost văzute împreună. Ieri au decis să facă pasul cel mare.

Marți e aniversarea fiicei fostului premier, și iată ce au pus la cale Oana Roman și Vica Blochină de ziua celei dintâi. Doamnele cochete și-au făcut bagajele, și-au luat copiii și au plecat la aeroport. De acolo au zburat până în Egipt, unde își oferă o vacanță de vis, pe plajă, la soare.

S-au împăcat după luni de supărare

Prietenia dintre Oana Roman și Vica Blochina pare mai strânsă ca niciodată, după ce în ultimele luni legătura dintre ele s-a fisurat. Întrebată de ce nu mai apare alături de Oana Roman, Vica a replicat la un moment dat că nu mai sunt prietene. Acest lucru s-a schimbat.

Între timp vedetele s-au reconciliat și au decis să plece departe să petreacă timp de calitate împreună. Vica Blochina le-a prezentat urmăritorilor ei, pe Instagram, cum s-a pregătit pentru vacanță. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a plecat însoțită de fiul ei și al fostului fotbalist, Edan. Companioana lor, Oana Roman, a venit cu Isa, care e foarte fericită că merge din nou în vacanță.

Ce au pus la cale Oana Roman și Vica Blochină

Oana Roman le-a mărturisit fanilor că Isa, fiica ei, s-a pregătit atent înainte de vacanță, dar în ultimul moment a mai găsit ceva de adăugat. Oana Roman a mai fost cu fiica ei în Egipt în urmă cu trei luni și i-a plăcut atât de mult încât a decis să se întoarcă. Și a dus-o și pe prietena ei acolo, ca să se bucure și ea de ospitalitatea egiptenilor.

Vedetele s-au trezit la 3 dimineața pentru a pleca în vacanță. Odată ajunse, ele au vizitat trei hoteluri până să se decidă unde se vor caza, a mărturisit Vica. Dar au ales cel mai elegant hotel din oferta turistică. Și sunt fericite că vor petrece câteva zile ca în paradis.

Sursa foto: Instagram

Toate vedetele se întrec în diete, doar una face cură de îngrășare. De ce ar vrea 5 kg în plus