Toate vedetele se întrec în diete, doar una face cură de îngrășare. De ce ar vrea 5 kg în plus

Toate vedetele se întrec în diete, doar una face cură de îngrășare. De ce ar vrea 5 kg în plus
Probabil că nu există vedetă care să nu fi ținut cură de slăbire. Unele din ele chiar au făcut publice rețetele care le-au ajutat, în timp record, să atingă siluete fabuloase. Iată că una își dorește kilograme în plus.

E de necrezut, toate vedetele se întrec în diete, doar una face cură de îngrășare. Iubita fiului lui Pițurcă s-a pus serios pe îngrășat. Și-a fixat chiar și target.

Cristina Ich nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebra influenceriță a ajuns, în acest weekend, cu copil și iubit, la mama acasă. Mama și bunica i-au pregătit toate felurile preferate de mâncare. Iar rezultatul s-a văzut imediat.  Toate vedetele se întrec în diete, doar una face cură de îngrășare „Super fericită! Am pus un kilogram. Încă patru și sunt mega fericită”, a dezvăluit Cristina Ich pe Instagram.

Toate vedetele se întrec în diete, doar una face cură de îngrășare

Cristina Ich este o femeie înaltă. Aceasta are în jur de 1,76 m și arată impecabil. După sarcină a slăbit 10 kilograme. Acum vrea să se mai îngrașe cinci.

Surpanumită „Angelina Jolie de România”, frumoasa moldoveancă de peste Prut a apărut aproape peste noapte în showbizul românesc. Ea a devenit, la fel de repede, un adevărat fenomen online. În 2019 era jurat la „Bravo, ai stil”. Clipurile postate de ea devin adesea virale, iar frumusețea sa, chiar dacă e pusă de cârcotași și pe seama intervențiilor estetice, e cu adevărat remarcabilă.

Toate vedetele se întrec în diete, doar una face cură de îngrășare

Pe numele său real Cristina Micu, tînăra de 34 de ani originară din Republica Moldova a reușit, în urmă cu trei ani, să impresioneze și italienii cu frumusețea sa, participând la emisiunea-concurs  „Ballando con le stelle” alături de un cunoscut dansator italian.

Cristina a trecut de la un sportiv la altul

S-a iubit, o vreme, cu sportivul Luca Dabah (antrenor de fitness), relația încheindu-se  în 2017. De aici, Cristina Ich a învățat discreția în ceea ce privește viața amoroasă. Pe cât de deschisă este în a-și etala părerile pe Instagram, pe atât de discretă este când vine vorba despre viața privată. Acum se iubește cu fiul (foto) celebrului fotbalist Pițurcă.

Cristina și Alex Pițurcă au un băiețel, Noah, care va împlini doi ani. Totuși, infuenceriței nu îi stă gândul la măritiș. „Îmi place foarte mult să trăiesc în concubinaj. De ce nu mă căsătoresc? Pentru că femeile, după ce se căsătoresc, o iau razna. Eu deja sunt razna. Eu sunt super bine așa.

Plus că sunt Săgetător, dacă îmi îngrădește cineva libertatea, îmi ia aerul, sufletul. Plus că ne e și rușine să fim în centrul atenției. Am avut de gând la un moment dat și pe urmă ne-am răzgândit, că ne-am certat”, a spus Cristina Ich, anul trecut. Asta după ce s-a sperata o vreme de tatăl fiului ei. Care, pentru împăcare, i-a făcut cadou un ceas în valoare de 30.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

Vincent van Gogh, povestea unui pictor care și-a pierdut mințile din cauza iubirii neîmpărtășite