Ce au surprins camerele de supraveghere din fața vilei Anamariei Prodan din Snagov. Nici în filme nu vezi așa ceva

Ce au surprins camerele de supraveghere din fața vilei Anamariei Prodan din Snagov. Nici în filme nu vezi așa ceva
E clar pentru toată lumea. Între Anamaria Prodan și Reghecampf nu mai poate fi vorba de împăcare. Ultimul episod a scos din ei tot ce e mai rău.

Au apărut noi imagini cu scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Situația e mai gravă decât ar crede cineva.

Ce au surprins camerele de supraveghere din fața vilei Anamariei Prodan din Snagov. Nici în filme nu vezi așa ceva

Au trecut doar câteva zile de când toată lumea vorbește despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf. Oamenii legii au verificat camerele de luat puse în fața vilei din Snagov și astfel s-au descoperit lucruri noi. Adică, bătaia dintre cei doi a continuat.

Imaginile sunt pur și simplu demne de un film, întrucât se vede clar cum Reghecampf o aruncă pe jos, apoi scandalul continuă până la mașina antrenorului. Afacerista nu se poate abține, începe să tragă de fostul soț care, într-un final, reușește să urce în automobil și să plece.

La scurt timp după acest episod ce a șocat întreaga Românie, cei doi au ajuns la poliție pentru a-și spune fiecare punctul de vedere. Anamaria Prodan a ajuns și la Spitalul Floreasca, de unde a fost văzută ieșind cu un picior în ghips, apoi a fost la INML. La aceeași instituție a fost și Reghecampf pentru a-și scoate, ca și fosta soție, un certificat medical.

Ce mesaj i-a trimis Anamaria fiului antrenorului la botez

Și mai surprinzător e faptul că, la doar două zile de la acest eveniment care nu le-a făcut cinste nici unuia, nici altuia, Anamaria Prodan i-a trimis un mesaj fiului cel mic al lui Reghecampf, care a fost creștinat duminica trecută. „Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis!

Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp”, a scris atunci vedeta pe rețelele de socializare. Evident, nu s-a ținut de cuvânt.