Ce avere a strâns, în realitate, Maria Ciobanu! Nimeni nu-i poate plânge de milă. Dezvăluiri de ultim moment

Ce avere a strâns, în realitate, Maria Ciobanu! Nimeni nu-i poate plânge de milă. Dezvăluiri de ultim moment
Maria Ciobanu e una din marile doamne ale muzicii populare românești. Adorată și respectată de generații la rând, aceasta nu s-a retras încă din lumina reflectoarelor șu îmbracă cu mare drag, și acum, straiele populare.

Despre Maria Ciobanu se știu multe și, totodată, puține. Maria Ciobanu a împlinit 85 de ani. Trăiește în America cu soțul ei, Mircea Câmpeanu, la fiica ei, Camelia. Cântăreața de muzică populară e căsătorită de aproape 40 de ani cu Mircea, fostul soț al Ilenei Sărăroiu.

Înainte de asta a trăit o poveste de dragoste cu multă pasiune alături de Ion Dolănescu. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți la starea civilă. Dar Dolănescu i-a făcut o nuntă mare la țară,  cu preoți și dar. Trebuia să se audă și la Partid că artiștii preferați de Numărul 1 și Numărul 2 nu trăiesc în concubinaj.

După nuntă, au urmat ani de iubire, dar și de gelozii, certuri, bătăi, trădări, până când Maria Ciobanu a a plecat, el i-a luat copilul, pe Ionuț și i-a interzis să se apropie de el. Din acel moment, timp de 30 de ani nu și-au vorbit, și nici nu s-au mai întâlnit vreodată pe vreo scenă. Până într-o zi când, după îndelungi discuții cu amândoi părinții, Ionuț Dolănescu a reușit să-i aducă într-un spectacol aniversar și să îngroape armele războiului.

Cât de bogată este Maria Ciobanu

Acum, al doilea fiu al lui Ion Dolănescu face lumină în povestea averii rămase în urma tatălui său. Dar vorbind de moștenirea rămasă după Ion Dolănescu, nu se poate să nu se ajungă și la agoniseala celei care i-a oferit ani de pasiune. Dragoș Dolănescu spune despre mama fratelui său că „nu era petrecăreață ca tata”.

Dacă e să dăm crezare presei, averea Mariei Ciobanu e colosală. Aceasta ar fi estimată la două milioane de euro. Se spune că artista ar deține 3 vile în București, câteva apartamente, câteva terenuri, dar și bijuterii de peste 100.000 euro.

Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.ro.

Ce îi reproșează Dragoș Dolănescu tatălui său

La mai bine de un deceniu de când a murit Ion Dolănescu, în urma procesului pe moștenirea de un milion de euro a lui Ion Dolănescu, primul fiu, Ionuț Dolănescu a fost cel care a intrat în posesia tuturor drepturilor de autor ale artistului. „Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva. (…) Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost preluate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară”, a declarat Dragoș Dolănescu potrivit ego.ro.

Dragoș Dolănescu apreciază ceea ce a făcut Maria Ciobanu, care a decis să își împartă averea, în mod egal, copiilor.  ”Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu.

N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu”, a mai declarat el, potrivit aceleiași surse.