Ce avere le lasă Gigi Becali fiicelor sale. Și Bill Gates va fi invidios

Ce avere le lasă Gigi Becali fiicelor sale. Și Bill Gates va fi invidios
La doar 26 de ani, Alexandra și Teodora Becali au tot ce-și poate dori o femeie vreodată. Iar tăticul Becali nu le refuză nimic.

Alexandra Becali conduce un Bentley Continental, în ediție limitată, de 200.000 de euro și nimeni nu poate socoti cât ar putea costa lucrurile pe care le îmbracă.

Ce avere le lasă Gigi Becali fiicelor sale. Alexandra Becali are 98 de apartamente

Când vine vorba de fetele sale, Gigi Becali orice pe lume pentru ca acestora să nu le lipsească absolut nimic. Astfel că prințesa lui, Alexandra, este considerată, la 26 ani, una dintre cele mai bogate femei din România. Chiar dacă are ziua tot ce visează noaptea, Alexandra e foarte bine educată, care nu a epatat niciodată, fiind o prezență discretă, cât privește vestimentația pe care o poartă.

Fiica lui Becali face blocuri cu apartamente de lux

Recent, fiica lui Becali a fost surprinsă de paparazzi Mediaflux în București, coborând din superba ei mașină de lux, cadou de la tăticul. Și-a cumpărat cafea din locul ei preferat, apoi a plecat spre șantierul pe care-l supraveghează. Tânăra i-a călcat pe urme lui Becali și are mule afaceri imobiliare, printre altele ea construind blocuri întregi cu apartamente de lux în zona de Nord a Bucureștiului.

Acestea sunt dotate cu piscină și cu toate cele necesare, asigurând tot confortul celor care și le vor permite. Primele blocuri ar urma să fie locuibile din luna septembrie a anului 2023.

Ce le-a dăruit Becali fetelor

Alexandra și Teodora au primit de la tatăl lor un imperiu mobiliar în zona Pipera, iar fetele au demonstrat că știut să-l gestioneze foarte bine. Sursele spun că Teodora Becali ar avea nu mai puțin de 98 de apartamente în nordul Capitalei. Prețul unui apartament de două camere ar fi de 89.000 de euro, cu TVA inclus, iar cel cu trei camere ar costa 112.000 cu TVA inclus, cele cu trei camere.

De altfel, terenul de trei hectare e fost primit de Teodora ca dar de nuntă din partea tatălui său. De multe ori, Becali a afirmat că le dă fetelor sale orice își doresc și le va lăsa o moștenire cum nimeni n-a mai văzut. „Eu o să le las 20 la fiecare, de 4 ori mai mult de cât a lăsat Bill Gates. Eu dau la fiecare fată 20, fac bine și restul iau cu mine. Eu las 20 de milioane la fiecare”, a afirmat omul de afaceri.

Deși nimeni nu știe cu exactitate la cât se ridică averea familiei Becali, se spune că administrează afaceri care se ridică la aproape jumătate de miliard de euro în imobiliare, turism și fotbal. Mai mult, unul dintre foștii jucători de la FCSB, Alin Stoica, a spus într-un interviu că Gigi Becali ar avea între 2 și 3 miliarde de euro.