Ce bărbat și-a luat Oana Zăvoranu. Vedetele își vor roade unghiile de invidie

Ce bărbat și-a luat Oana Zăvoranu. Vedetele își vor roade unghiile de invidie
Oana Zăvoranu știe ce vrea în căsnicie, iar Alex e unul dintre bărbații care știu ce să facă ca să-și păstreze căsnicia.

O fi Oana Zăvoranu războinică pe rețelele de socializare, dar în viața de familie totul e roz. Iar Alex Ashraf e un bărbat educat, care o adoră.

Ce bărbat și-a luat Oana Zăvoranu. Vedetele își vor roade unghiile de invidie

Și-a găsit iubirea alături de Alex Ashraf, iar Oana a tras lozul cel mare. Acesta o iubește necondiționat și se poartă cu ea cum multe femei și-ar dori. Recent, cei doi au fost văzuți la un restaurant la o cină romantică. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Alex îi arată Oanei tot timpul ce reprezintă pentru el. Acesta a fost fotografiat în timp ce i-a tras scaunul ca un adevărat gentleman.

Bacșiș generos

Cei doi au consumat preparate gustoase, iar după ce au terminat de mâncat, tot Alex a fost cel care a plătit nota și a lăsat se pare ospătarului un bacșiș generos. Când au ajuns la mașină, soțul Oanei i-a deschis portiera și cei doi îndrăgostiți au plecat acasă.

Război cu Oana Roman

Anul trecut, după ce a spus că i-a denigrat fetița, Oana Roman i-a declarat război Oanei Zăvoranu. Ulterior, Oana Roman a spus că e câștigătoare, dar Querida i-a dat imediat replica. Oana Zăvoranu avea să comenteze, apoi, decizia magistraților. „Atât timp cât nu ai o soluţie definitivă, nu înseamnă că ai câştigat un proces!

De fapt, aceste ordonanţe preşedinţiale nu sunt atât de importante, pentru că ele sunt înaintea unui proces civil, acela este important. Ideea este că în toamnă încep procesele civile propriu-zise şi acolo mă voi concentra eu. Se bucură degeaba de titlurile de genul «Oana Zăvoranu, înfrântă!».

Asta e o mincinoasă, o profitoare! Din cauza asta nu o suportă nimeni, are un tupeu incredibil, nu din cauza aspectului fizic, că nu sunt toţi frumoşi, nu sunt toţi slabi. Un om poate să fie gras sau urât, măi, dar e plăcut, e altruist, e mişto… este haios, îţi doreşti compania lui, dar ea nu are nimic!”, declarat Oana Zăvoranu, pentru Cancan.

Sursă foto: cancan, monden

 

Recomandarile noastre