Oana Zăvoranu face dezvăluiri periculoase despre afacerile Adelinei Pestrițu

Oana Zăvoranu face dezvăluiri periculoase despre afacerile Adelinei Pestrițu
Pe Oana Zăvoranu o știe toată lumea: când are ceva de spus, nimic nu îi stă în cale. Actrița spune tot ce îi trece prin minte și, când crede că ar putea avea probleme cu ce expune, susține că e pamflet. Ea are o problemă majoră cu influencer-ii. Iar pe una din vedete o are la inimă în mod deosebit.

Oana Zăvoranu face dezvăluiri periculoase despre afacerile Adelinei Pestrițu. Recent, soția lui Alex Ashraf a acuzat-o pe cealaltă brunetă că ar încerca să îşi mintă fanii şi să le vândă acestora ceasuri contrafăcute, la preţuri exorbitante. După cum a declarat chiar ea, în repetate rânduri, vrea să „le deschidă ochii” celor „naivi”, care cad în capcana influencerilor.

Pentru conținutul pe care-l face pe canalul său YouTube, Oana Zăvoranu se servește cu „materialul clientului”. Adică pornește de la postări ale celor vizați. Pe rețelele sociale, pe conturile lor.

Oana Zăvoranu a luat „la puricat” contul de Instagram al Adelinei Pestrițu dar și al soțului acesteia. Ceea ce i-a atras atenția Oanei e că pe contul bărbatului a apărut o postare în care soţul brunetei face reclamă unor ceasuri Rolex cu mesajul „marfă nouă”.

Printre ceasurile prezentate de Virgil Şteblea sunt şi modelele Rolex Daytona steel – 12.500 de euro (același model din aur alb costă 37.400 de euro), Rolex GMT Master II – 9.200 euro. Preţurile sunt cele din magazin, pentru ceasuri noi. Oana Zăvoranu şi l-a acuzat pe bărbat că vinde accesorii de lux care nu ar fi orginale.

„Ce face Virgilică? I-a priit vacanţa la turci, bag de seamă. S-a întors cu tot bazarul după el. A adus numai Rolexuri originale, vă dă acolo”, a transmis Zăvo pe pagina sa de Instagram.

Oana Zăvoranu îi acuză pe Adelina Pestrițu și soțul Virgil că vând ceasuri false! ”Rolex-urile vin în folie de plastic? Sunt fake-uri obosite din Turcia!”

Contactată de reporterii Cancan.ro, Oana Zăvoranu a explicat faptul că „acareturile” deţinute de soţul Adelinei Pestriţu nu ar fi veritabile.

Oana Zăvoranu face dezvăluiri periculoase

„Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri.

Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeişti amândoi şi reuşesc să păcălească oamenii. Gâştele astea o cred pe cuvânt.

Adică ceasurile Rolex vin în folie de plastic? Eu care sunt posesoare de Rolexuri – şi eu şi soţul meu – le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă aşa si spui «Marfă nouă»? Din talcioc adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?

Sunt curioasă dacă firma mare, brand-ul Rolex, este de acord ca produsele să fie vândute aşa prin portbagaj, câte 40, 50 de bucăţi aruncate în folie de plastic. Dacă acceptă, înseamnă că eu nu ştiu nimic şi aşa se vând ceasurile mai nou.

Ca să nu mai vorbim că preţul unui Rolex original începe undeva la 7.000 de euro. Voi îi vedeţi pe ăştia doi, care ea dă coduri de reducere la tot felul de pufarine şi face giveaway, că vorbeam de cât costă un Rolex original, acolo este vorba de nişte sute de mii de euro, dacă ar fi ceasuri veritabile. Îşi permit să bage sute de mii în Rolexuri să le stocheze?

Cât costă un Rolex

Sau au amanet, iar aici intervine altceva! Păi ce facem, luăm pe nimic banii de la oamenii care nu mai au lovele? Nu mai este ea femeia aia educată? Ne bucurăm la oamenii care şi-au dat Rolexul pe nimic pentru că nu mai au ce să mănânce?

Cred că în momentul în care ai un magazin de Rolexuri şi de diamante nu mai faci reclamă la pufarine. Că tu eşti o mare barosancă, pe opulenţă şi nu mai merge să faci reclamă la pufarine.

Ca să aprovizionezi un astfel de magazin nu costă 3 lei, se presupune că esti pe bani mulţi şi atunci mie nu mi se pupă cu codurile ei de reducere şi cu giveaway-urile. Acum câteva zile avea în mână un pampers, în alta un detergent, în alta cinci îngheţate, dacă putea şi cu picioarele mai ţinea câte ceva. Nu se pupă ceva…

Dar altfel mulţumeşte pentru orice îngheţată, vrea totul moca, când eşti barosan îţi plăteşti, frate, mâncarea, plăteşti pe unde te duci. Gradul de șmecherie al unui om se vede din banii pe care îi cheltuieşte şi cât anume cheltuieşte. Dacă ai pozat o friptură atunci când ai mers la restaurant, nu te face smecher, înseamnă că eşti o sărăcie!”, a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu, pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Șase trucuri ca să-ți învingi pofta de dulce

Recomandarile noastre