Exclusiv. Oana Zăvoranu mătură strada, supărată pe primărița Clotilde. A ieșit în ținuta „de scandal” și a dat lecții

Exclusiv. Oana Zăvoranu mătură strada, supărată pe primărița Clotilde. A ieșit în ținuta „de scandal” și a dat lecții
O fi ea prea slobodă la gură, Oana Zăvoranu, dar când e vorba să se implice într-un proiect o face trup și suflet. Așa a fost și noaptea trecută.

Supărată pe primărița Clotilde, Oana Zăvoranu mătură strada. A ieșit în ținută „de scandal”. Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au ieșit noaptea trecută să își curețe trotuarul din fața casei. Oana, într-o rochiță ultra-mini, cu un decolteu mai mult decât generos, a pus hotărâtă mâna pe mătură și a curățat inclusiv frunzele prinse în gard.

„Asta însemană să fii mafiot și boss de boss. Să nu îți fie rușine să pui și mâna pe mătură. Ați înțeles gloabelor care v-ați născut cu WC-ul în vârful dealului?”, a transmis Oana pe InstaStory.  Evident, Oana nu a putut lăsa momentul să treacă fără să facă referire la influencer-ițele cu care oricum are probleme non-stop. Oana mai postează pe Instagram o replică acidă la adresa vedetelor pe care le are în colimator de ceva vreme.

„Mă anunțați și pe mine când gloabele vor face curat. Ele fac InstaStory cu creveții și cu rucola, ca la mamele lor acasă!”, a mai arătat, ironic, Oana Zăvoranu.

Oana e supărată maxim pe primărița Sectorului 1, Clotilde Armand. „Aici nu trebuia să facem noi, aici trebuia să facă madam Clotilde. Dar ea lasă Sectorul 1 în paragină” – mai spune Oana Zăvoranu, în timp ce soțul ei, iritat de praf, strănută într-una.

Oana Zăvoranu mătură strada

„Am și greblat, am dat cu mătura. În Dorbanți nu am ținut în mână grebla în viața mea, dar nevoia te învață, despre asta e vorba”.  Ca să poată să facă curățenie, Oana și Alex și-au pornit farurile bolizilor de lux. Pe strada lor de bogați nici nu se face curățenie și nici nu există iluminat stradal noaptea.

Doar vecinii de vizavi de Oana și Alex au mai ieșit la curățenie. Restul au rămas în case și așteaptă să vină cineva de la primărie să intervină. Oana și Alex „singuri acasă” au arătat cum au adunat „dealuri” de frunze uscate mai ales. La final, ei au spălat și strada cu furtunul.

Sursa foto: Instagram

Bârfe regale. Cum a izbucnit, de fapt, conflictul dintre Casa Regală și Meghan Markle

Recomandarile noastre