Oana Zăvoranu are o nouă „clientă”. O face praf, cu jargonul specific

Oana Zăvoranu are o nouă „clientă”. O face praf, cu jargonul specific
Face ce face Oana Zăvoranu, dar nu duce lipsă de clienți pe care să-i expună public în termeni deloc confortabili. Multe vedete au intrat deja în colimatorul ei.

Oana Zăvoranu are o nouă „clientă”. Este Claudia Iosif, Babs, așa cum e.ea cunoscută în mediul online. Nimeni alta decât iubita lui Dorian Popa. Querida o face praf în ultimul episod de pe canalul ei de YouTube.

Nu e nicio noutate că, de luni de zile, Oana Zăvoranu le-a declarat război influencerițelor. Și s-a ales cu procese. Dar nici că-i pasă.

Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu s-au adresat instanței de judecată. La finalul anului 2020, soția lui Alex Ashraf s-a ales cu cinci procese. După jumătate de an, Oana Roman a câștigat procesul pe care i l-a intentat Oanei Zăvoranu. Fiica fostului premier a fost, probabil, cea mai atacată dintre toate.

Acum Oana Zăvoranu are o nouă „clientă”

În ciuda faptului că a fost dată în judecată, Oana Zăvoranu continuă să le ia la rost pe tinerele din showbiz-ul românesc. Ultima care a intrat în colimator este iubita lui Dorian Popa. Se ia de Babs în ciuda faptului că are o relație apropiată cu iubitul ei. Oana și Dorian au filmat mai multe episoade din serialul „Sacrificiul”. Au fost mereu surprinși împreună în ipostaze foarte apropiate.

Oana Zăvoranu intră tare în Dorian Popa. Toată lumea așteaptă replica

Asta nu înseamnă că i-ar acorda tratament preferențial iubitei lui. Pe care, Oana o displace total. Ba mai mult, „bonus” se ia și de Dorian. „Cică ar fi fost prin străinătate, ar fi făcut rost de un bănuț… Ea este persoana din umbră, femeia care-l face pe Dorian Popa puternic. Ohaaa… Să v-o prezint pe gogoșar-Babs. Ea este influenceriță, mocangește și ea, dar ea zice că este antreprenor.

Ca să înțelegeți ce fac aștia. Ei își iau mașini vechi, ca să nu zic rable, și se duc pe capul oamenilor să le upgradeze ca să vedeți voi ce mașini își cumpără ei, pe mocangeală.

Tot ce are pe ea e din Turcia ca să vadă fraierul. Dacă o vezi pe asta, zici că e pe barosăneală. Și jonutzul vrea, nu vrea… participă și el. L-a îmbrăcat și pe el în culori pastelate, cu faianța din gură și bronzați. Că ăștia dorm în solar. Ea are orgasm multiplu, nu la Jonutyu. Ci când e vorba de păpălică, este amatoare de eclere. De ce să dăm bani când putem să mocangim?”, a răbufnit Oana Zăvoranu pe canalul său YouTube.

Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan îl înfruntă iar pe Becali: „Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”