Oana Zăvoranu o distruge pe Andreea Bălan. „Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist”

Oana Zăvoranu o distruge pe Andreea Bălan. „Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist”
Oana Zăvoranu continuă să le ia la puricat pe vedetele României. A venit și rândul Andreei Bălan să fie pusă la punct. Ce a deranjat-o pe Querida.

A șters pe joc cu Andreea Bălan. Oana Zăvoranu i-a aruncat cuvinte dure artistei, pe care o acuză că promovează produse alături de fetele sale.

Oana Zăvoranu o distruge pe Andreea Bălan. „Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist”

După ce le-a luat la rând pe vedetele României și a spus unde au călcat pe bec, Oana Zăvoranu a ajuns și la Andreea Bălan. Ea spune că vedeta face mari greșeli, drept pentru care nu mai să o recunoască drept artist. “Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist.

Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea. Zici că e anorexică, n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul ăla și se simte… Voi nu vă uitați că ea are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot, se simte super relaxată. Are părul ca o mătură, că blondele, din cauza decolorantului, au niște mături de păr, nu știu dacă am văzut blondă cu un păr superb.

Deci cum să recomande ea, care are părul ca o mătură, șampoane de păr. Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici. Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama. Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns?”, a menționat Oana Zăvoranu.

Nu a scăpat nici Elena Gheorghe

De replicile acide ale Queridei nu a scăpat nici Elena Gheorghe, care a fost făcută cu ou și cu oțet. “Cântă bine, Elena chiar are voce, dintr-o familie serioasă, mai scoate câte o piesă, mai apare pe la TV. Simpatică, chiar simpatică fata, ok, la locul ei, non-conflictuală.

Ce să faci tu femeie, cu piciorul ăla, zici că ți-am dat cu ciocanul peste fiecare deget și ți-am făcut degetele mov. Ești o femeie finuță, ce-i cu ciocanele alea? Ce faci cu trențele alea pe tine? Tu te-ai dilit? Tu ai uitat să fii artistă și femeie, chiar dacă ai copii”, a mai spus Oana în emisiunea sa.

Sursă foto: verdict, wowbiz

 

Recomandarile noastre