Bârfe regale. Cum a izbucnit, de fapt, conflictul dintre Casa Regală și Meghan Markle

Bârfe regale. Cum a izbucnit, de fapt, conflictul dintre Casa Regală și Meghan Markle
Nu este ușor să se urmărească originea unui conflict familial, mai ales atunci când este la fel de complicat ca cel care îi implică ducii de Sussex pe de o parte, și Familia Regală Britanică, pe de altă parte. Încă ne întrebăm cine sau ce l-a împins pe Harry la gestul extrem de a părăsi casa, familia, onorurile și gradul militar pentru Meghan Markle.

Adevărul despre cum a izbucnit, de fapt, conflictul dintre Casa Regală și Meghan Markle care s-a extins și asupra nepotului Reginei Elisabeta II.

Potrivit reconstituirilor cunoscutei scriitoare Colin Campbel, menționează Elle Italia, autoare a șapte cărți despre monarhia britanică, cel puțin o persoană importantă de la curte nu a fost mulțumită de ideea ca nepotul reginei să se căsătorească cu o actriță americană divorțată. Este vorba de prințesa Anne. Nunta lui Harry și Meghan a lăsat-o perplexă pe mătușa lui Harry.

Bizarele obiceiuri de mic dejun ale copiilor Reginei Elisabeta II

În cartea „Meghan și Harry: Povestea reală”, Campbell povestește un episod care datează din 2018, când Harry și-a anunțat nunta cu fosta actriță Meghan Markle.

În timp ce fratele său William l-a sfătuit să fie precaut și l-a invitat să se oprească, iar ducele de Edinburgh de atunci i-a repetat „cu actrițele se iese la întâlniri, dar nu se iau în căsătorie”, vocea mătușii lui Harry, prințesa Anne, a fost intransigentă. Singura fiică a Elisabetei II și a lui Philip, sora prințului Charles, deci, mătușa lui Harry, i-a înghețat acestuia sângele în vine definind-o pe viitoarea sa mireasă drept „nepotrivită”.

Cum a izbucnit, de fapt, conflictul dintre Casa Regală și Meghan Markle

„Nu te căsători cu acea femeie, este absolut nepotrivită. Greșește pentru noi, greșește pentru țară, greșește pentru rolul pe care ar trebui să și-l asume” – acestea au fost cuvintele ei.  Cuvinte foarte dure, care l-au lăsat pe Harry uimit. Și care au enervat-o la pe Meghan, care a înțeles imediat că, dacă ar fi rămas la curte, nu ar fi găsit un mediu compatibil cu aspirațiile și felul ei de a fi.

Este imposibil să spunem acum dacă prințesa Anne a fost prima care a rupt relația cu nepotul ei. Cu siguranță că, după atât de multe speculații legate de Charles, William și Kate, ne întrebăm dacă nu ea a fost cea care și-a exprimat o anumită îngrijorare cu privire la cât de întunecată a fost pielea lui Archie. Întrebarea, pentru moment, rămâne încă un mister, mai scriu jurnaliștii.

Sursa foto: Instagram

Ochiul Bei, lacul de poveste care nu îngheață niciodată. Oamenii locului spun că este fermecat

Recomandarile noastre