Harry și Meghan nu au vrut titlul de conte pentru Archie. De ce le era frică

Harry și Meghan nu au vrut titlul de conte pentru Archie. De ce le era frică
Harry și Meghan au refuzat titlul de conte de Dumbarton pentru Archie, iar motivul este unul suprinzător. Ducilor de Sussex le-a fost teamă de ceva în legătură cu acest nume.

Când fiul ducilor de Sussex s-a născut în mai 2019, a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. În afară de acest nume, Archie trebuia să poarte și titlul de Conte de Dumbarton. Părinții săi însă au refuzat vehement această titulatură, de frică să nu se asocieze cu altceva. 

Titlul de conte de Dumbarton i-a aparținut prima oară lui Harry inițial în 2018. L-a primit de la regina Elisabeta înainte de nunta sa cu Meghan Markle. Harry și Meghan însă nu au fost de acord ca Archie să moștenească automat titlul. 

Harry și Meghan nu au vrut ca Archie să fie conte. Le era frică să nu se râdă de el

Motivul pentru care ducii nu au vrut ca Archie să devină conte de Dumbarton este acela că „dumb” în engleză înseamnă „prost”, iar viitorii colegi de școală ar putea să râdă de el. „Nu le-a plăcut ideea ca Archie să fie numit contele de Dumbarton, deoarece a început cu cuvântul„ prost” și au fost îngrijorați de cum ar putea arăta acest lucru”, a declarat o sursă regală pentru ziarul britanic The Telegraph. 

„Nu doar Meghan a subliniat potențialele capcane, ci l-a deranjat și pe Harry”, a declarat pentru Telegraph o altă persoană din interior, una dintre „sursele multiple” care a confirmat raționamentul.

Știrile despre presupusa decizie i-au făcut rapid pe ducele și ducesa de Sussex să fie ținta glumelor pe care aparent intenționau să le împiedice în legătură cu fiul lor. 

Titlurile lui Archie – sau lipsa acestora – au devenit o problemă în timpul interviului exploziv al cuplului cu Oprah Winfrey, în timpul căruia Markle a sugerat că fiul ei ar fi trebuit să fie prinț, legându-l de momentul în care un senior nenominalizat s-ar fi arătat îngrijorat cu privire la culoarea probabilă a pielii lui Archie.

Foto: Facebook

Narcisa Birjaru se confruntă cu mari probleme. De ce nu se poate bucura de marele premiu

Recomandarile noastre