Harry și Meghan l-au pregătit pe Archie pentru venirea surioarei Lilibet. Iată ce părere are micuțul de toată situația

Harry și Meghan l-au pregătit pe Archie pentru venirea surioarei Lilibet. Iată ce părere are micuțul de toată situația
Harry și Meghan au devenit recent părinți pentru a doua oară. În lumina acestui eveniment, Archie are și el o părere despre toată situația.

Lilibet Diana s-a născut pe 4 iunie, iar Harry și Meghan sunt în culmea fericirii. Ducesa a născut la un spital din Santa Barbara, California. Fetița nou-născută a venit pe lume cu o greutate de aproximativ  3 kilograme. Atât Meghan, cât și Lili sunt „sănătoase și se instalează acasă. Ducele și ducesa vă mulțumesc pentru dorințele și rugăciunile voastre și se bucură de acest moment special ca o familie”, a concluzionat declarația.

În ceea ce-l privește pe Archie, toată lumea s-a întrebat cum a primit micuțul în vârstă de 2 ani vestea că va avea o surioară. O sursă apropiată ducilor de Sussex a dezvăluit ce anume au făcut Meghan Markle și prințul Harry pentru a-l pregăti pe Archie pentru această schimbare din viața sa. 

Harry și Meghan au discutat cu Archie despre venirea pe lume a lui Lilibet. Micuțul este fericit 

Revista People notează faptul că Archie este fericit de noul rol de frate mai mare. „L-au pregătit pe Archie vorbind mult despre copil. Totuși, este prea mic pentru a înțelege”, a dezvăluit sursa. „Este destul de mare, dar acum începe să aibă și propria viață. Îi plac activitățile preșcolare și în aer liber. Va avea o vară distractivă.” 

Micuțul s-a arătat „foarte fericit de a avea o surioară mai mică” și în curând îi va arăta acesteia locurile lui preferate din California. Cel mai probabil Archie îi va prezenta lui Lili și pe cei doi căței ai familiei, care îi sunt „cei mai buni prieteni”. 

Probabil că Archie își va striga sora cu porecla „Lili”, ca și părinții săi. Pseudonimul are o legătură cu mama lui Meghan, Doria Ragland, care i-a dat cu dragoste lui Meghan porecla copilăriei „Floare”. Într-o postare pe site-ul ei închis în urmă cu câțiva ani, The Tig, ducesa de Sussex și-a împărtășit poreclele, scriind „Meg, MM, M&M și Flower (pe care mama mi-a spus-o de când eram mică)”.

Foto: Facebook

A avut sau nu Frank Sinatra un copil cu Mia Farrow? Un prieten al cântărețului face lumină

Recomandarile noastre