Prințul Charles a devenit bunic pentru a cincea oară zilele trecute, atunci când Meghan a dat naștere unei fetițe, pe nume Lilibet Diana. Chiar dacă relația dintre ducii de Sussex și familia regală nu este una bună, micuța Lilibet se pare că a liniștit apele și a înveselit pe toată lumea. Recent, prințul Charles a anunțat că sprijină dezvoltarea mașinilor electrice, totul pentru micuța Lilibet. 

Mai exact, moștenitorul tronului britanic a fost marți într-o vizită oficială la mini fabrica BMW din Oxford, Marea Britanie. Așa cum se știe, Charles este un ecologist convins, iar de-a lungul timpului a sprijinit multe cauze ce țin la protejarea planetei. Vizita la BMW nu a făcut excepție, însă proaspătul bunic a folosit prilejul pentru a transmite un mesaj în legătură cu nașterea nepoatei sale. 

Charles sprijină mașinile electrice, totul de dragul lui Lilibet și al celorlați nepoți 

În discursul său, Charles a introdus finuț un mesaj despre nașterea lui Lilibet. „„Dezvoltarea tehnologiei precum vehiculele electrice … este vitală pentru menținerea sănătății lumii noastre pentru generațiile viitoare, lucru despre care sunt prea conștient astăzi, devenind recent bunic pentru a cincea oară.

„O astfel de știre fericită amintește cu adevărat de necesitatea inovării continue în acest domeniu – în special în ceea ce privește tehnologia durabilă a bateriilor – având în vedere moștenirea pe care o lăsăm nepoților noștri”, a declarat Charles, conform Page Six. 

Lili este al cincilea nepot al lui Charles. Cu toate acestea, nu se știe când își va întâlni acesta proaspăta nepoată. Conform presei internaționale, există planuri de a o aduce pe Lilibet și pe fratele mai mare Archie în Marea Britanie vara viitoare pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta.

Meghan a născut pe 4 iunie în California 

Ducesa Meghan a născut o fetiță vineri, 4 iunie, marcând al doilea copil al său cu soțul prințul Harry. Reprezentanții Ducelui și Ducesei de Sussex au publicat duminică dimineață o declarație care confirmă știrile despre bebeluș. 

„Cu mare bucurie prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, își întâmpină pe lume fiica, Lilibet „ Lili ”Diana Mountbatten-Windsor,” se spunea în declarația emisă de secretarul de presă al ducilor. „Lili s-a născut vineri, 4 iunie la 11: 40 dimineața, sub îngrijirea de încredere a medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA”.

Foto: Facebook

Harrison Ford a ajuns într-un castel bântuit. E pe bune, iar echipa lui se teme de fantoma Doamnei în roz

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri