Harrison Ford a ajuns într-un castel bântuit. E pe bune, iar echipa lui se teme de fantoma Doamnei în roz

Harrison Ford a ajuns într-un castel bântuit. E pe bune, iar echipa lui se teme de fantoma Doamnei în roz
Indiana Jones 5 va începe să fie produs săptămâna aceasta la castelul bântuit Bamburgh din Anglia. Filmările au loc la 40 de ani după ce Harrison Ford, în vârstă de 78 de ani, a turnat prima serie.

Harrison Ford a ajuns într-un castel bântuit, așa cum publicația Deadline a menționat, filmările vor începe la studiourile Pinewood din Anglia. The Sun a adăugat că filmările vor avea loc și la castelul bântuit Bamburgh situat pe coasta de nord-est a Angliei, în satul Bamburgh din Northumberland.  Se pare că echipajul este înspăimântat de faimoasa Doamnă în roz.

Filmul, Indiana Jones 5, îl pe Harrison Ford în rolul principal al arheologului îndrăzneț. El va fi secondat de Mads Mikkelsen și Phoebe Waller-Bridge. Potrivit publicației, echipa de producție este îngrijorată de castel, deoarece legenda spune că este bântuit de Doamna în Roz, încă din Evul Mediu. Aceasta cutreieră holurile.

„Un număr surprinzător de membri ai echipei de filmare cred cu adevărat în aceste lucruri, unii sunt reticenți să meargă în cea mai veche parte a castelului. Totuși echipa  va trebui să depășească acest aspect hilar”, scrie Daily Mail.

Harrison Ford a ajuns într-un castel bântuit

Celebrul actor  a fost văzut deja lângă studiourile Pinewood. Acestea se găsesc în satul Iver Heath din Buckinghamshire. Ford se pregătește să intre în personajul căruia i-a dat viața acum mai bine de 40 de ani. James Mangold regizează filmul în locul lui Steven Spielberg, iar legendarul compozitor John Williams urmează să revină, continuând o temă muzicală care a început acum 40 de ani cu „Raiders of the Lost Ark”.

Harrison a declarat că nu va mai face un alt film cu Indiana Jones decât dacă va fi sigur că echipa de producție ar putea „să-l omoare”.

Când va fi lansat filmul în care, în sfârșit, Indiana Jones moare

Luna trecută Boyd Holbrook și Shaunette Renee Wilson s-au alăturat distribuției filmului Indiana Jones 5 care inițial a fost anunțat în 2016 și programat să fie lansat în iulie 2019.  Jonathan Kasdan – al cărui tată, Lawrence Kasdan, a scris Raiders of the Lost Ark – a fost adus în echipă pentru a lucra la scenariu după ce scenaristul original David Koepp a părăsit  proiectul.

Cel mai recent film din serie a fost Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull din 2008, care a câștigat peste 790,6 milioane de dolari la box-office-ul global. Data lansării pentru Indiana Jones 5 este 29 iulie 2022.

Sursa foto: Instagram

Puteți îmbrăca desuurile și ciorapii cu jartiere ai Împărătesei Sissi a Austriei. Nu e așa costisitor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri