A avut sau nu Frank Sinatra un copil cu Mia Farrow? Un prieten al cântărețului face lumină

A avut sau nu Frank Sinatra un copil cu Mia Farrow? Un prieten al cântărețului face lumină
Frank Sinatra și Mia Farrow au fost căsătoriți timp de doi ani, după care au rămas prieteni. O dilemă mare planează însă și acum asupra relației dintre ei doi. A avut sau nu Frank Sinatra un copil cu Mia Farrow?

În noul memoriu Sinatra and Me: In the Wee Small Hours, prietenul apropiat al lui Frank Sinatra, Tony Oppedisano, dezvăluie de ce crede că marele cântăreț nu este tatăl lui Ronan Farrow. 

Printre poveștile pe care le împărtășește se numără și aceea a prieteniei durabile a cântărețului cu Mia Farrow după încheierea căsătoriei lor în 1968. El abordează curiozitatea dacă au rămas implicați romantic și dacă Sinatra ar fi putut fi tatăl lui Ronan Farrow. Teoria a apărut în presă în 2013, când Mia a fost întrebată în mod clar într-un interviu al Vanity Fair dacă Sinatra ar putea fi tatăl lui Ronan. Ea a răspuns într-un singur cuvânt: „Posibil”.

Ronan este fiul Miei, născut la aproape două decenii după divorțul de Sinatra, într-o perioadă în care Mia avea o relație cu Woody Allen. În 2018, Allen a avut dubii dacă este tatăl lui Ronan, spunând revistei New York: „În opinia mea, este copilul meu. Cred că este, dar nu aș paria viața mea pe asta”.

„Au existat multe bârfe despre faptul că Frank ar putea fi tatăl biologic al lui Ronan”, scrie Oppedisano, „zvonuri despre care cred că sunt în poziția să le înlătur”.

Mia Farrow se confesa lui Sinatra despre problemele cu Woody Allen

După cum explică, Sinatra și Mia au rămas prieteni după încheierea căsătoriei lor de doi ani. Oppedisano a aranjat chiar și o vizită privată în 1992 între cei doi la Waldorf Astoria, când Sinatra stătea acolo. „Când începea să aibă probleme cu Woody Allen, căuta ceva confort și era ca și cum doi vechi prieteni se strâng la povești”, spune el. „A fost devastată și el a fost acolo pentru a o sprijini”.

Mai mult, el concluzionează că problemele de sănătate ale lui Sinatra ar fi făcut aproape imposibil ca el să fi fost tatăl lui Ronan. Sinatra a suferit o intervenție chirurgicală de urgență la sfârșitul anului 1986. Ulterior, scrie Oppedisano, Sinatra „a trebuit să poarte o pungă de colostomie până când și-a revenit complet”.

A avut sau nu Frank Sinatra un copil cu Mia Farrow? 

Frank Sinatra și Ronan Farrow

În plus, Oppedisano spune că ziua de naștere a lui Ronan din 19 decembrie 1987 este împotriva calendarului lui Sinatra și spune că programul cântărețului de la acea vreme ar fi făcut aproape imposibilă o întâlnire intimă între cei doi. 

„Există doar două moduri în care Frank l-ar fi putut concepe pe Ronan, ambele absurde”, scrie el. „Fie Mia a făcut o călătorie secretă pentru a se culca cu Frank în casa sa din California, unde era prezentă și Barbara (n.r. a patra soție a cântărețului). Fie Frank, purtând geanta romantică de colostomie, a făcut o călătorie rapidă în Connecticut între spectacolele sale din Atlantic City.”

Mai presus de toate, subliniază el, acesta nu era calea lui Sinatra. „Dacă Ronan ar fi fost fiul lui Frank, Frank l-ar fi recunoscut”, scrie el.

Ce zice Ronan Farrow

Când a fost întrebat despre zvonul apărut la momentul articolului Vanity Fair din 2013, Ronan Farrow a declarat: „Știi, acea poveste a fost acolo de ani de zile. A fost oarecum surprinzător să o vezi într-un mod atât de important până târziu … Apreciez cât de hilar este. Vreau să spun, este o situație ridicolă. Acestea fiind spuse, sunt destul de neobosit de ea în esență, pentru că a fost acolo atât public, cât și privat de atât de mult timp. Știi, am o relație.  Sunt foarte mulțumit de, știi, de toate părțile implicate”

În ceea ce privește asemănarea fizică dintre Ronan și Sinatra, Oppedisano spune: „Oamenii spun„ Aruncă o privire la [Ronan] ”și eu spun„ Ei bine, aruncă o privire la Mia la aceeași vârstă ”. Arată ca niște gemeni. Și eu am ochi albaștri și nu sunt fiul lui Frank. ”

Povestea este doar una dintre numeroasele povești revelatoare și intime pe care Oppedisano le împărtășește în memoriile sale despre prietenia lui cu Frank Sinatra. „Am simțit că lumea are nevoie să-l cunoască pe om”, spune el. „Voia ca cineva să înțeleagă – și să-și amintească”. 

Foto: Facebook

Exclusiv. Gina Pistol calcă pe urmele Gabrielei Oțil. Vrea să afle neapărat ceva

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri