Scandal la Hollywood. Ciudata poveste de adulter dintre Mia Farrow și Woody Allen e din nou în prim plan. Fiica acuză

Scandal la Hollywood. Ciudata poveste de adulter dintre Mia Farrow și Woody Allen e din nou în prim plan. Fiica acuză
E scandal la Hollywood, din nou. Fiica actriței Mia Farrow iese la atac, chiar împotriva tatălui ei celebru, Woody Allen. Povestea încâlcită care durează de aproape 30 de ani.

Dylan Farrow, fiica adoptivă a actriței Mia Farrow și a regizorului Woody Allen, iese puternic la atac. Chiar împotriva celebrului său tată. Toate detaliile au ieșit la iveală în cel mai nou documentar HBO. Dar să o luam cu începutul.

Mia Farrow și Woody Allen au început o relație de iubire în 1979, imediat după ce actrița a divorțat de soțul ei de atunci, André Previn. Farrow a avut de-a lungul vieții 14 copii, din care 4 biologici, restul adoptați. 

Allen a avut un singur fiu biologic cu Mia Farrow, pe Ronan. De asemenea, regizorul a adoptat legal și doi dintre copiii adoptați de actriță: pe Moses și pe Dylan (o fetiță). Printre toți copii ce trăiau pe lângă Farrow și Allen, mai era și Soon-Yi, o fetiță adoptată anterior din Coreea de Nord de către Farrow. Personajele centrale ale acestei povești sunt, în fapt, doar patru: Woody Allen, Mia Farrow, Soon-Yi și Dylan Farrow. Pentru înțelegerea mai clară a situației încâlcite în care se află acum cei patru, vom prezenta faptele în ordine cronologică. 

Woody Allen începe o aventură cu Soon-Yi, sub ochii Miei Farrow 

Mia Farrow
Woody Allen și Soon-Yi

Pe la finalul anilor ’80, în timpul căsătoriei, Woody Allen începe o relație cu Soon-Yi, fiica adoptivă a Miei Farrow. În 1992, Mia Farrow pretinde că a găsit poze explicite cu Soon-Yi acasă la Allen. Deja Woody Allen avea 55 de ani, iar Soon-Yi – 21. Practic au fost prinși în fapt având o aventură, chiar de către Mia Farrow, mama adoptivă a lui Son-Yi și partenera oficială a lui Allen. 

Mia Farrow face acuzații grave. Woody Allen ar fi agresat-o sexual pe Dylan

Mia Farrow
Woody Allen și Dylan

În luna august a anului 1992, Mia Farrow se desparte de tot de Woody Allen, ba chiar îl acuză de abuz sexual asupra fiicei lor adoptate, Dylan, care avea șapte ani la vremea respectivă. Woody Allen neagă acuzațiile și o acuză pe Farrow că a orchestrat totul și a manipulat-o pe Dylan, din gelozie și răzbunare că el se iubea cu Soon-Yi. 

Poliția demarează o anchetă vastă în același an. Presa lumii vuia. În urma anchetei, se stabilește că cel mai probabil Mia Farrow a influențat toată situația. Concluzia autorităților este că ”nu există dovezi credibile care să sprijine acuzațiile”. Ceea ce este important de menționat aici este că Woody Allen a refuzat un test cu detectorul de minciuni la acea vreme. 

Soon-Yi și Woody Allen își văd mai departe de povestea de iubire. Oficializează totul în 1997. Cei doi sunt căsătoriți și în ziua de azi și au împreună doi copii adoptați. În ciuda diferenței de vârstă de 34 de ani dintre ei, afirmă că se iubesc la fel de mult. Relația lor, deși începută cu scântei, a trecut testul timpului. 

Dylan, fiica actriței Mia Farrow, iese la atac. Arată video-uri ca probe

Mia Farrow și Dylan în 2018

În 2014, Dylan l-a acuzat pe Allen public de abuz sexual pe când era mică. Pare-se că lucrurile încă nu erau uitate și nici iertate. Iar anul acesta, la aproape 30 de ani de la povestea încâlcită dintre cele patru personaje de mai sus, HBO lansează un documentar șoc, având-o ca personaj central chiar pe Dylan, acum în vârstă de 35 de ani, care revine cu acuzațiile, de data aceasta cu presupuse dovezi, constând în niște video-uri făcute de Mia la vremea respectivă. 

În documentarul HBO, Mia Farrow declară că nu a rupt legătura de Allen imediat ce a aflat de aventura cu Soon-Yi, căci îl iubea încă. Însă tot ea declară că lucrurile au luat o întorsătură urâtă în august în anul acela (1992). Incidentul central, cel care a și dus la acea vreme la acuzații și investigații, s-a petrecut în august 1992, în casa din Connecticut în care trăia Mia Farrow împreună cu copiii săi. Woody Allen ar fi ajuns acolo într-un moment în care Mia Farrow nu se afla acasă, și s-ar fi dus direct la Dylan, fiica sa preferată. 

Woody Allen ar fi dispărut cu Dylan. Au fost găsiți în ipostaze suspecte  

Woody Allen și Dylan Farrow ar fi dispărut apoi, și nu au fost găsiți timp de 20 de minute de ceilalți copii și de bonele care aveau grijă de ei (în casă la momentul respectiv se mai găseau trei adulți – bona copiilor Farrow, profesoara lor de franceză și bona copiilor unor prieteni de familie, veniți în vizită). Bona prietenilor a fost cea care a anunțat-o pe Mia Farrow că i-a surprins pe Woody Allen și Dylan Farrow în casă, copila stând pe canapea, iar Allen având fața „îngropată în poala ei”. Mia Farrow și-a amintit atunci că își găsise fiica fără lenjerie pe ea și că a fost surprinsă de întâmplare.

Atunci a început Farrow să își înregistreze fiica povestind ce se întâmplase. „Mi-am amintit că Dylan nu avea chiloți. Stătea lângă mine. Și i-am spus: ‘S-a întâmplat asta? Tati avea fața la tine în poală?’. Mi-a zis da.” Dylan Farrow a continuat să povestească: „Mi-a atins părțile intime și apoi respira pe piciorul meu. Și apoi m-a strâns tare și nu am putut să respir.”

„Cum adică ți-a atins părțile intime? Unde te-a atins?”, a întrebat-o Mia Farrow. Dylan Farrow a indicat partea din spate. Apoi, copilul a povestit că a fost condusă în mansardă de către Woody Allen. „Am mers prin camera ta și am urcat în mansardă. Apoi a început să-mi spună lucruri ciudate. Apoi a mers în spatele meu și mi-a atins părțile intime.”, îi povestește Dylan Miei. 

Woody Allen a negat întotdeauna acuzațiile. Dă vina pe Mia Farrow 


Woody Allen a susținut întotdeauna că este nevinovat. Documentarul include și înregistrări ale unor convorbiri telefonice între Mia Farrow și Woody Allen, care au urmat incidentului. Într-una dintre înregistrări Mia Farrow îi spune lui Allen că Dylan nu e bine și că merge prin casă „ținându-se de vagin”. De asemenea, Mia Farrow îi cere lui Allen să îi spună unde a fost în acele 20 de minute în care nu a putut fi găsit de nimeni din casă. „Toate detaliile când va veni vremea”, îi răspunde Allen. 

Documentarul continuă cu alte dezvăluiri făcute de Dylan, despre ce s-a întâmplat atunci. Concluzia este că, cu siguranță, povestea este departe de a se termina prea curând. 

Foto: Facebook

Toți fredonați refrenul, dar nu știați ce dramă personală a transpus Smiley în versuri. Și acum îi vine să plângă