Exclusiv. Gina Pistol calcă pe urmele Gabrielei Oțil. Vrea să afle neapărat ceva

Exclusiv. Gina Pistol calcă pe urmele Gabrielei Oțil. Vrea să afle neapărat ceva
După modelul Gabrielei Oțil, Gina Pistol a deschis și ea o „anchetă” publică. Nu știm dacă proaspăta doamnă Oțil a aflat cine a răsuflat ușurat cu „Doamne-ajută” la căsătoria lor”, dar știm ce vrea Gina Pistol să afle.  

Ceva, ceva tot are ea; Gina Pistol calcă pe urmele Gabrielei Oțil. Ieri și l-a filmat pe Smiley după ce l-a pus la șmotru prin casă. Azi îi caută prin mașină. Și se plânge că, de când  a venit fetița în viața lor, nu se mai poate coafa o dată al două zile, așa cum o făcea înainte. Și nu coafatul ar fi problema, mărturisește vedeta, căci există ustensile care fac ultrarapidă toată treaba, dar nu mai are timp să își aplice tratamente pentru părul vopsit.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de câțiva ani. Cu contracte la trusturi de presă concurente, au stat deoparte de ieșirile publice comune. Dar anul trecut, când s-a declanșat pandemia, s-au mutat împreună. Acasă la Smiley. Apoi au aflat că s-a produs minunea. Urmau să fie părinți. Sarcina Ginei a fost o bucurie imensă pentru ambii.  Iar la începutul lunii martie, anul acesta, și-au luat în brațe minunea, pe micuța Josephine.

Gina Pistol calcă pe urmele Gabrielei Oțil

Nici Gina, nici Smiley nu au avut rețineri în a le povesti fanilor provocările mai degrabă psihologice prin care trec. Au spus cât de puțin dorm noaptea, cum nu prea mai au parte de intimitate, etc.

Iar acum Gina Pistol vrea să știe mâna cui apare lângă al său iubit în mașină. Ea a postat chiar și o imagine, cu săgeată spre mâna străină de pe banchetă și întreabă a cui este. Smiley zâmbește din fotografia surprinsă în mașină.

Dani și Gabriela Oțil fac „anchetă internă”

Când a auzit „Da”-ul strigat din tot sufletul de prezentatorul de la Neatza, la cununia civilă, unul din invitați se aude cum zice, suficient de tare ca replica să fie auzită și înregistrată, imediat după răspunsul lui Oțil: „Doamne ajută!”.

Iar de câteva zile doamna Oțil face anchetă internă ca să afle a cui a fost replica ironică. Ea a pornit întrebarea pe Instagram. Pe care, soț supus și atent, Dani a preluat-o. „Eu vreau să știu cine a spus acel Domne ajută”, a transmis  noua doamnă Oțil.

Sursa foto. Instagram

Mioara Roman se întoarce la căminul de bătrâni de lux. Care e starea ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri