Mioara Roman se întoarce la căminul de bătrâni de lux, ea se internează din nou, la aproape două luni după ce a fost externată. Vedeta de la Antena Stars a făcut dezvăluirea pe rețelele sociale.

Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile doctorilor, la centrul de recuperare. Oana Roman a dat vestea pe contul ei de Instagram. Vedeta a  distribuit mai multe imagini din interiorul clădirii în care se afla alături de mama și sora ei. Ea și-a dus mama la internare împreună cu sora sa, Catinca.

Fosta soție a lui Marius Elisei a dezvăluit urmăritorilor ei și care este motivul pentru care a fost necesară internarea Mioarei Roman.

Mioara Roman se întoarce la căminul de bătrâni de lux

Oana Roman a declarat că mama ei a ajuns din nou la centrul de recuperare pentru diverse proceduri noi care o vor ajuta să își amelioreze starea de sănătate. Tratamentul va dura câteva săptămâni.

„Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi. Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente. Care să o ajute cu problemele pe care le are. După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare…”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Amintim că fosta soție a lui Petre Roman suferă de o formă de Parkinson extrem de agresivă, care nu îi mai permite să-și folosească mâna dreaptă.

Sursa foto: Instagram

Ioniță de la Clejani e disperat. A chemat Poliția pentru salvarea lui Fulgy din ghearele drogului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri