Exclusiv. Gina Pistol, ședintă foto în costum de baie! Prezentatoarea s-a întors la treabă, mai hotărâtă ca oricând. FOTO

Exclusiv. Gina Pistol, ședintă foto în costum de baie! Prezentatoarea s-a întors la treabă, mai hotărâtă ca oricând. FOTO
Gina Pistol a născut în luna martie, iar acum deja s-a întors la treaba. Prezentatoarea a făcut o ședință foto în costum de baie. Iată cum arată după ce a devenit mămică.

În timpul sarcinii, Gina Pistol a ajuns la 80 de kilograme. În mod evident, după nașterea micuți Josephine, prezentatoarea s-a pus pe slăbit, pentru a-și recăpăta silueta de dinainte. A reușit până acum să dea jos 15 kilograme și arată superb. Chiar dacă nu poate să facă sport, iubita lui Smiley își intră în formă mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. Acum, se pare că Gina s-a întors la treabă, căci a făcut o ședință foto în costum de baie. 

Despre modalitatea în care a reușit să slăbească, prezentatoarea a vorbit sincer pe Instagram, recent. „Eu ajunsesem (…) la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65”,a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory. Rezultatele au apărut în urma revenirii la o alimentație cu adevărat echilibrată, dincolo de poftele haotice din timpul sarcinii. Gina mănâncă dimineața budincă de chia, cu mango. Acestea sunt pline de nutrienți și, mai ales, sățioase. 

Limonada și-o îndulcește cu sirop de arțar. Și a inclus în alimentație cătină, care e bogată în vitamina C, dar mai conține și vitamina A, complexul de vitamine B, vitaminele E, K, P și F. Prânzul e simplu: carne slabă (de exemplu șalău la cuptor) și legume (piure de mazăre). Cina e mai degrabă vegetală, dar proteică. Unul din meniul preferat de vedetă conține chifteluțe din hrișcă.

Gina Pistol, ședință foto în costum de baie! Prezentatoarea aproape și-a recăpătat silueta 

Gina Pistol costum de baie

Recent, Gina a fost la salon, acolo unde și-a făcut o schimbare de coafură, binemeritată după perioada în care se plângea că nu are timp nici să se spele pe cap. Vizita însă a avut un scop precis, căci apoi Gina a mers la o filmare, unde a trebuit să facă poze în costum de baie. 

În imaginile apărute pe Instagram, vedeta afișează o siluetă frumos proporționată, dar și o dezinvoltură de apreciat. Sigură pe ea, Gina a dat de înțeles că s-a întors la treabă, mai hotărâtă ca oricând să fie și mamă devotată, dar și o femeie de carieră. 

Foto: Instagram

Jador și Lino Golden vor să se scoată. L-au pus pe Cătălin Moroșanu să cânte cu ei

Recomandarile noastre