Gina l-a pus pe Smiley la șmotru și l-a filmat

Gina l-a pus pe Smiley la șmotru și l-a filmat
De când au fetița, Gina și Smiley sunt mai ales preocupați de micuță și de felul în care o stimulează pentru a crește sănătoasă și deșteaptă. Cea mai ocupată de Gina, dar are un ajutor de nădejde.

Luni dimineață, pare că Gina l-a pus pe Smiley la șmotru, iar el e destul de fericit: artistul s-a lăsat filmat în timp ce lustruiește de zor o oglindă de mari dimensiuni din casa lor. Și cântă. De fapt, interpretează, la „microfonul” improvizat din pulverizatorul cu soluție de șters geamurile. Melodia e inspirat aleasă: Toxic, a lui Britney Spears. „Ziua bună se cunoaște de dimineață…”, a scris Smiley pe Instagram în dreptul imaginilor.

Gina l-a pus pe Smiley la șmotru și l-a filmat

Ideea e că dacă Gina l-a pus pe iubitul ei la șmotru și tot ea l-a și filmat cum șterge oglinda. Smiley poartă un halat alb, de baie, și șlapi ortopedici în picioare. Fanii lui au fost în extaz să descopere această nouă ipostază a artistului lor preferat. „Gospodinu”, i-a scris cineva.

„Neața Smiley!! Bravo, să ai spor!!”, e un alt mesaj de încurajare. Este de acord toată lumea că un iubit atent are grijă de partenera sa și o ajută inclusiv la treburile casnice. Unde mai punem acum că Gina, proaspătă mămică, e foarte ocupată cu fetița lor, Josephine, dar și să își reintre în formă, după cele nouă luni cât a fost însărcinată și a luat câteva kilograme în plus.

E drept însă că și Gina are grijă de el și îl răsfață cum știe mai bine. Pe principiul „un bărbat bine hrănit e un bărbat fericit”, duminică, Gina i-a pregătit lui Smiley mâncarea preferată: pui indian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

„Vă mărturisesc că azi am privilegiul de a mânca ce gătește Gina. Pui indian. Favoritul meu! Yes!”, a dezvăluit, ieri, Smiley. Iar după răsfăț, Gina a avut grijă să ceară și ea recompensa. Iar imaginile vorbesc de la sine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Sursa foto: Instagram

Dorian Popa nu are o perioadă bună. Mamișor a ajuns pe masa de operație

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri