Mamișor a ajuns pe masa de operație, fără drept de apel, decizia luând-o medicul. Când a constatat în ca stare gravă este femeia, acesta a hotărât: e musai să ajungă al bisturiu, și asta urgent.

Dorian Popa a trecut prin câteva momente de panică, cu două zile în urmă, când a trebuit să o ducă de urgență pe Mamișor la medic. Cântărețul le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat. Pe nimeni nu a surprins relatarea despre mama sa. E lucru știut, cei doi au o legătură superbă.

La spital s-a descoperit că mama lui Dorian Popa avea o piatră la rinichi, destul de mare, 14 mm. Imediat după  ce a consultat-o, medicul a dat verdictul.  Luminița Popa trebuie operată urgent.

Mamișor a ajuns pe masa de operație

Potrivit spuselor medicului, situația nu mai suportă amânare. Operația a avut loc vineri.

„Norocoşi noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar, că Mamişor este un zâmbet toată. Problema e că ea e un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 mm. Mulţumim din suflet domnului doctor urolog (…), din suflet mulţumim pentru că a fost acolo alături de noi.

Mamişor voia să rezolve problema peste două săptămâni, că are o nuntă, doar că domnul doctor a zis: Nu, sâmbăta asta, dacă vreţi să mai ajungeţi la nuntă. Ca să nu mai zic cât o cert zilnic pentru că nu bea apă”, le-a spus Dorian Popa internauților.

Dorian nu a putut fi sâmbătă lângă Mamișor, pentru că a avut  două evenimente. El a fost la Timișoara și apoi a mai avut unul la București.

Luminița Popa, mama lui Dorian, a fost, vreme de 15 ani, solistă a Teatrului Liric din Constanța. Ulterior, a predat canto clasic la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” din Constanța.

Sursa foto: Instagram

Cum s-a mutilat fosta „fată Bond”, vrând să întinerească. „Mi-au stricat fața. A fost cea mai mare greșeală din viața mea”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri