Smiley și Gina, superstițioși. Primul semn că respectă tradițiile a apărut pe mâna bebelușei. Foto

Smiley și Gina, superstițioși. Primul semn că respectă tradițiile a apărut pe mâna bebelușei. Foto
Smiley și Gina Pistol sunt unii dintre cei mai grijulii părinți din showbizul românesc. Faptul că au devenit părinți îi bucură nespus pe aceștia și se dedică atent creșterii micuței.

La începutul lunii martie, Smiley și Gina Pistol și-au cunoscut în sfârșit fiica. Micuța Josephine a venit pe lume ca să le umple viețile. Chiar dacă se bucură nespus că au o fiica, iar Smiley a și celebrat momentul lansând o piesă dedicată fetiței, cele două vedete nu se grăbesc să o arate publicului. Până acum au lăsat vederii doar câte o mânuță sau un picioruț. Ori au arătat „trusoul” pe care-l are micuța. Și are hăinuțe din plin. Va fi o adevărată fashionistă, ca și mama ei, din ce se vede. Are pe cine să moștenească.

Iar pentru că îi poartă mult de grijă, cei doi părinți au decis ca în această etapă a vieții micuței să nu o prea expună publicului. Asta și din rațiuni legate de pandemia de COVID-19.

Smiley și Gina, superstițioși. Primul semn că respectă tradițiile a apărut

Dar, cei doi părinți și Josephinei au bifat deja o mini-vacanță cu ea și câteva excursii. Au fost împreună la străbunica paternă a fetiței, la mare, unde s-au plimbat pe plajă. Și apoi au ajuns la munte, într-o pădure, la aer curat.  Josephine, ca orice copil de vârsta ei, a fost maxim interesată de frunzele în bătaia vântului.

Când vine vorba de buna creștere a fetiței, nu există niciun e efort prea mare pentru Smiley și Gina Pistol. Chiar dacă în prima lună au dormit pe apucate și nu au mai avut timp de nimic, pentru ei, cei doi au fost maxim de fericiți. Fericiți șu mulțumiți sunt și acum. Iar pentru că valorile tradiționale sunt importante pentru ei, au apelat la una în cazul fiicei lor.

Smiley și Gina, superstițioși. Primul semn că respectă tradițiile a apărut pe mâna bebelușei

Mica Josephine poartă la mânuță un fir roșu,  să o apere de deochi și alte rele. Exact cum au, probabil, toți copiii din România. Culoarea roșie, se spune din bătrâni, ar apăra de deochi, iar explicația e aceea că energia acestei culori stabilizează pulsul și temperatura corporală.

Sursa foto: Instagram

Cristian Țânțăreanu și-a donat pensia unei verișoare. Excentricul milionar a vorbit despre averea sa

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp