Cristian Țânțăreanu și-a donat pensia unei verișoare. Excentricul milionar a vorbit despre averea sa

Cristian Țânțăreanu și-a donat pensia unei verișoare. Excentricul milionar a vorbit despre averea sa
Milionarul Cristian Țânțăreanu a şocat de mai multe ori opinia publică petrecerile sale cu fete tinere și dezbrăcate, de la vila sa din Corbeanca. A recunoscut acum, la 77 de ani, că averea lui nu este nici pe departe cât spune lumea.

Cristian Țânțăreanu a fost mai retras în ultima vreme. Excentricul milionar era cunoscut pentru glumele lui  și pentru petrecerile grandioase. La vila lui de la Corbranca veneau vedete, politicieni de top, dar și cu tinere vesele care înotau în piscina lui. A mărturisit acum, la emisiunea realizată de Denise Rifai, la Kanal D, că a mințit cu bună știință.

Cristian Țânțăreanu a recunoscut că a mințit

Cristian Țânțăreanu (77 de ani) a făcut deliciul presei cu petrecerile cu fete tinere și dezbrăcate, de la vila sa din Corbeanca. Nu lipseau berbecuţii la proţap, purceii de lapte, o mie de mici şi sute de litri de băutură.

La emisiunea realizată de Denise Rifai a recunoscut că petrecerile erau doar pentru publicitate. ”Mă sunau ziariștii iar eu le spuneam ce voiau ei să audă. Totul se făcea cu acordul soției”, a mărturisit omul de afaceri.

El a explicat că a vândut terenurile din ”Paradisul Verde” cu sume uriașe, iar la petreceri îi invita pe proprietarii vilelor și cheltuia câteva mii de euro pentru mâncare și băutură. Adică, o sumă mică pe lângă ce au plătit proprietarii noilor vile construite de Cristian Țânțăreanu.

Invita și politicieni de frunte ”Venea și Iliescu, și Constantinescu. Acum că am venit la Kanal D, de mâine pot să scumpesc terenurile pentru mi-ați făcut publicitate gratis”, a spus cu sinceritate Cristian Țânțăreanu. El a dezvăluit că nu a plătit vreodată publicitate în presă pentru că nu mai era nevoie. Era pe toate televizoarele și în toate ziarele cu petrecerile și ”glumele” pe care le spunea.

Adevărul despre averea lui

Cristian Țânțăreanu a lucrat în vremea comunismului în străinătate, pe un salariu foarte mare. La Revoluție avea mulți bani pe care a știut să îi pună la treabă. A cumpărat ieftin terenuri pe care a construt vile pe care le-a vândut scump. ”Un milion de tranzacții”, a spus Cristian Țânțăreanu.

Milionarul excentric a luat de mai multe ori țeapă. A făcut socoteala banilor pe care i-a pierdut și a reieșit o sumă uriașă, multe zeci de milioane de euro. O dată 3 milioane, altă dată 10 și încă 30 de milioane, A fost păcălit de partenerii de afaceri.

A decis să treacă toți banii pe firmă și a împărțit  acțiunile firmei familiei. La întrebarea ”Cine moștenește averea lui Țânțăreanu?”, omul de afaceri a răspuns surprinzător. ”Nu au ce să moștenească. Nu am nimic, totul este pe firmă unde toată familia are acțiuni.”

Întrebat dacă este adevărat că a fost foarte bogat, Cristian Țânțăreanu a explicat că a avut bani, dar niciodată în topul bogaților. ”Repet, averea este a familiei. Toate la un loc ar putea valora în jur de 20 de milioane de euro. Asta include case, terenuri, lac și alte bunuri. Pensia mea este puțin peste 2.000 de lei, dar eu am donat-o unei verișoare. Ea încasează banii”, a spus omul de afaceri.

De ce s-a restras milionarul

În ultima vreme, Cristian Țânțăreanu a fost mai retras. E drept, are 77 de ani și a scăpat de un cancer de colon. Este încă activ, dar și precaut din pricina pandemiei.

„Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu”, a spus Cristian Țânțăreanu. El spune că a avut grijă să muncească, să aducă bani pentru mâncarea de pe masa familiei. ”Asta a fost grija mea: să nu ne fie foame și să nu sufăr de boli.”


S-a cumințit Cristian Țânțăreanu? Să vedem ce află Denise Rifai de la el

Nașul Țânțăreanu are iar păreri despre divorțul Ancăi Țurcașiu


Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp