Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a mers în prima ei excursie. Pe cine a vizitat

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a mers în prima ei excursie. Pe cine a vizitat
Zilele acestea Gina Pistol a fost  darnică cu fanii ei și a dezvăluit noi imagini cu fetița ei, din intimitatea vieții de familie. Fanii au fost în extaz să o vadă pe micuță. Dar ce a urmat e cu adevărat emoționant.

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a mers în prima ei excursie.  O ocazie bună pentru fani să mai vadă, o secundă, chipul fiicei artiștilor preferați. Micuța Josephine a fost „îmbarcată” în scoica de mașină și a stat alături de mama ei, pe bancheta din spate.

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a mers în prima ei excursie

Micuța Josephine s-a născut pe 9 martie. Până acum fetița Ginei și a lui Smiley nu a părăsit casa și curtea casei tatălui ei. Ea a fost plimbată de Gina Pistol prin curte, în cărucior. Odată cu vremea frumoasă, Smiley a decis să își ducă fetele în excursie.

Josephine în prima ei excursie

Sâmbătă, Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a mers în prima ei excursie. peste 100 d ekilometri. Și, din câte se vede, i-a plăcut. Gina, Smiley și micuța lor au ajuns într-un loc de vis. Cele două vedete s-au fotografiat într-o livada plină de pomi fructiferi înfloriți. Nu e, însă, orice livadă.

Smiley și-a dus iubita și fiica în vizită la una din cele mai dragi ființe din viața lui. La Pitești, în orașul său natal.

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a mers în prima ei excursie

„O întâlnire superbă între mâna care m-a crescut și mânuța puiului de om pe care îl voi crește eu împreună cu @ginapistol ! Josephine s-a întâlnit cu străbunica ei!”, a dezvăluit, plin de emoție, Smiley.

Cum a reacționat bunica lui Smiley când a aflat că a devenit tătic

Vestea că Smiley și Gina Pistol au devenit părinți a bucurat o țară întreagă, dar mai ales pe familiile celor doi. Anul trecut, în primăvară, Smiley mărturisea că toată familia așteaptă cu nerăbdare să o strângă pe cea mică la piept.

„Bunica mea a devenit străbunică. Este extrem de bucuroasă, abia așteaptă să-și vadă strănepoata. Bine, toată lumea abia așteaptă să o vadă. Deocamdată sunt închiși o perioadă”, a declarat Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa foto. Instagram

Steven Seagal își vinde vila din Arizona. Cum arată proprietatea de 3,4 milioane de dolari. FOTO