Oprah, șocată de impactul interviului pe care l-a făcut cu ducii de Sussex. Ce spune de acuzațiile de rasism

Oprah, șocată de impactul interviului pe care l-a făcut cu ducii de Sussex. Ce spune de acuzațiile de rasism
Oprah s-a arătat șocată de impactul interviului pe care l-a realizat cu prințul Harry și Meghan Markle. Vedeta a comentat inclusiv acuzațiile de rasism lansate de ducesa de Sussex.

S-au discutat multe despre interviul ducilor de Sussex, care a aruncat în aer Casa Regală. Discuția a avut un asemenea impact, încât până și Oprah a fost șocată, după cum chiar ea a mărturisit recent. Reamintim cititorilor că, în acel interviu, Harry și Meghan au lovit puternic în familia regală. Harry s-a plâns că tatăl său nu-i mai răspunde la telefon și că familia i-a luat paza. 

La rândul ei, Meghan a dezvăluit că s-a gândit să se sinucidă, dar și că Archie, pe atunci nenăscut, a stârnit discuții în ceea ce privește culoarea pielii sale. Deși Harry a clarificat atunci că nici regina și nici prințul Philip nu au fost cei care au ridicat problema rasială, toată această situație a generat un adevărat scandal. 

Oprah, șocată de impactul propriului interviu: „Bați într-acolo? Serios?”

Invitată la o emisiune de streaming online, Oprah a făcut dezvăluiri despre „interviului anului”. Vedeta a mărturisit că nu-și imagina impactul pe care îl va avea discuția cu ducii de Sussex. „Nu am avut idee de impactul pe care îl va avea și pe care continuă să-l aibă”, a spus mogulul media. „Intenția noastră comună a fost adevărul. Au vrut să-și poată spune povestea și să o spună în așa fel încât să le permită să fie cât mai sinceri posibil ”, a continuat Winfrey. 

Oprah a spus că a fost „surprinsă” când ducesa de Sussex a spus că membrii familiei au ridicat îngrijorări cu privire la culoarea pielii bebelușului Archie. „Ce? Bați într-acolo? Te duci până acolo”, a fost gândul prezentatoarei în timpul dezvăluirilor din luna martie. 

Oprah a explicat, de asemenea, cât de mult s-a luptat pentru a se asigura că nimeni din echipă nu dezvăluie  conținutul lung de peste trei ore de interviu înainte de a fi difuzat, astfel încât remarcile cuplului să nu poată fi „interpretate greșit”. 

Foto: Facebook

Susan Boyle, gospodina de la la Britain’s Got Talent, e acum multimilionară. S-a transformat din „rățușca cea urâtă” în „lebăda frumoasă”