Întrebarea care face înconjurul lumii după interviul cu Oprah: Ce culoare va avea pielea fetiței lui Meghan și Harry

Întrebarea care face înconjurul lumii după interviul cu Oprah: Ce culoare va avea pielea fetiței lui Meghan și Harry
În interviul cu Oprah, Meghan și Harry au făcut o serie de dezvăluiri incendiare. Au făcut, printre altele, acuzații de rasism la adresa lui Meghan dar și a lui Archie, pe atunci nenăscut. Întrebarea care face acum înconjurul lumii este ce culoare va avea pielea fetiței lui Meghan și Harry. Dar și ce vor zice cei din casa regală.

În interviul cu Oprah, Meghan Markle și prințul Harry au făcut o serie de dezvăluiri. Așa cum anunțase celebra prezentatoare, niciun subiect nu a fost interzis discuție. Astfel, s-a ajuns la o serie de dezvăluiri, printre care și faptul că atunci când Meghan era însărcinată cu Archie, a avut parte de o serie de comentarii rasiste. Printre altele, în interiorul casei regale se pare că s-a discutat intens problema bebelușului celor doi. Mai exact, existau discuții pe tema culorii pielii lui Archie și ce se va întâmpla dacă acesta va avea altă culoare decât restul membrilor regali. 

Meghan a fost extrem de rănită de aceste vorbe, după cum a povestit cu Oprah. Mai ales că era însărcinată, iar ea avea parte de un adevărat linșaj mediatic în acea perioadă. Toată lumea a fost curioasă cine anume din familia regală a discutat culoarea potențială a lui Archie, însă ducii se Sussex nu au vrut să spună, menționând că asta ar face prea mult rău persoanei respective. „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie” , i-a spus Meghan, cu ochii în lacrimi, lui Oprah Winfrey.

Interviul cu Oprah a stârnit o dilemă: Ce culoare va avea pielea fetiței lui Meghan și Harry

interviul cu Oprah

Una dintre dezvăluiri a fost că Meghan și Harry așteaptă o fetiță. Asta înseamnă că Archie va avea o surioară în câteva luni. Bineînțeles că în lumina discuțiilor de dinaintea primei nașteri a lui Meghan, toată planeta se întreabă ce culoare va avea bebelușul de data aceasta și ce vor spune membrii familiei regale. 

Totuși, Harry a ținut să menționeze că regina și prințul Philip nu au fost cei care au inițiat sau participat la discuțiile legate de culoarea lui Archie. Nu a spus asta direct, ci i-a menționat lui Oprah și a rugat-o să anunțe acest aspect. Ceea ce Oprah a și făcut la CBS astăzi de dimineață. Totuși, a fost clar că Meghan a fost afectată de toată situația.

De asemenea, Ophra a anunțat și faptul că ducii nu au primit niciun ban pentru interviul dat CBS.

Cum s-a purtat regina Elisabeta II cu Meghan Markle. Ducesa de Sussex a dezvăluit tot