Cum s-a purtat regina Elisabeta II cu Meghan Markle. Ducesa de Sussex a dezvăluit tot

Cum s-a purtat regina Elisabeta II cu Meghan Markle. Ducesa de Sussex a dezvăluit tot
Interviul ducilor de Sussex a picat ca o bombă astăzi de dimineață asupra familiei regale, dar și a britanicilor. Într-o serie de dezvăluiri șocante, Megan a vorbit și despre cum s-a purtat regina Elisabeta II cu ea.

Interviul cu Oprah a lovit puternic în familia regală britanică. Meghan și Harry au făcut o serie de dezvăluiri șocante care în acest moment sunt pe buzele întregii planete. Nimeni n-a scăpat de dezvăluirile cuplului, nici măcar suverana Marii Britanii. Meghan nu s-a putut abține și a povestit cum s-a purtat regina Elisabeta cu ea de fapt. 

Meghan a povestit și despre momentul în care a cunoscut-o pe suverană. Harry și Meghan se îndreptau către palatul Windsor, unde urmau să ia cina, iar regina avea să fie acolo. Harry a întrebat-o pe Meghan dacă știe să facă reverență. „Dar e bunica ta”, i-a spus Meghan. „E Regina”, a răspuns Harry. Totuși, ducesa a mai menționat că totul a decurs normal și a avut o conversație plăcută cu Elisabeta II. 

Cum s-a purtat regina Elisabeta II cu Meghan Markle

Cum s-a purtat regina cu Meghan

Meghan Markle a lăudat-o pe regină în cadrul interviului cu Oprah. Meghan a făcut prima ei călătorie cu regina în trenul regal către Cheshire în iunie 2018, la o lună după nunta ei. Cele două au mers să inaugureze un pod și să viziteze un teatru. Regina avea o pătură pe picioare care îi ținea de cald. Pentru că era frig afară, suverana i-a oferit lui Meghan o parte din pătură. „Regina, de exemplu, a fost întotdeauna minunată pentru mine. Adică, am avut unul dintre primele noastre angajamente comune împreună. Mi-a cerut să mă alătur ei.

Eram în mașină, călătorind între angajamente, și ea avea o pătură peste genunchi care îi ținea de cald. Atunci mi-a spus: Meghan, hai. Și mi-a pus pătura pe genunchi. M-a făcut să mă gândesc la bunica mea, care a fost mereu caldă și primitoare”, a povestit Meghan. De asemenea, soția lui Harry a dezvăluit și că regina i-a dat cadou un set superb de cercei cu perle asortați cu un colier. 

Ducesa de Sussex a sunat-o pe regină când a aflat de prințul Philip 

De asemenea, Meghan a povestit că în momentul in care a aflat într-o dimineață că prințul Philip a fost spitalizat, a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe regină imediat. Philip a fost dus la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra pe 16 februarie pentru tratament pentru o infecție, înainte de a fi operat la inimă la Spitalul St Bartolomeu săptămâna trecută.

Foto: Facebook

S-a difuzat celebrul interviu luat de Oprah Winfrey lui Meghan Markle și prințului Harry

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp